Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 iunie. Profit curat de peste 150 de lei cu doar două meciuri

27.06.2020 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 28 iunie Profit curat de peste 150 de lei cu doar doua meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 iunie. Din multitudinea de meciuri disponibile pentru astăzi am ales două dueluri interesante din România şi Spania. Mergem pe şansă dublă şi solist cu goluri şi obţinem o cotă totală de 2,59 la Fortuna.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1. Partida începe la ora 17:00 şi pune faţa în faţa două echipe diametral opuse când vine vorba despre formă.

ADVERTISEMENT

Espanyol – Real Madrid, de la 23:00, în runda a 32-a din La Liga, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Va fi o înfruntare între prima şi ultima clasată, în care oaspeţii sunt lejer favoriţi.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 iunie. Dinamo e în derivă, Voluntari în formă maximă

Dinamo Bucureşti, ultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1, este o formaţie chinuită de probleme de tot felul. Vânzarea clubului ba se face, ba nu se face. „Câinii“ au ratat reînceputul de sezon pentru că au avut probleme medicale, magazinerul fiind infectat cu noul virus. Jucătorii nu sunt plătiţi de luni de zile. Când, în sfârşit, au reînceput să joace, au avut rezultatele groaznice. Au pierdut 1-3 cu Sepsi, după ce au ratat un penalty, la scorul de 0-1, şi au jucat 50 de minute cu om în plus. În derby, juniorii FCSB-ului au măturat cu titularii lui Dinamo. Zero victorii în play-out şi se vede Liga 2.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari este performera acestui final de sezon, reluat după pandemie. Cu trei victorii din tot atâtea posibile, trupa lui Mihai Teja a urcat de pe ultima poziţie până pe 10 şi a reuşit să pună deja 3 puncte între ea şi locul de baraj. Jocul ilfovenilor este plăcut ochiului şi eficient. La felul în care au arătat până acum, este imposibil să piardă pe Dinamo. Fortuna oferă o cotă foarte bună pentru „X2“: 1,53.

Real are nevoie de victorie pentru a reveni pe locul 1

Espanyol se pregăteşte deja pentru Secunda. Cu 24 de puncte în 31 de etape, catalanii se află pe ultimul loc din La Liga. Şanse de salvare mai există, dar doar matematic, pentru că 8 puncte o despart pe Espanyol de poziţia a 17-a, prima care se salvează. Gazdele de azi au pierdut ultimele două runde, 1-3 cu Levante şi 0-1 la Betis, formaţii mult mai accesibile decât Real Madrid.

ADVERTISEMENT

La finalul etapei 31, Real Madrid era lider. Egalul rivalei Barcelona la Celta Vigo înseamnă că elevii lui Zidane au nevoie cel puţin de un rezultat similar pentru a-şi recăpăta fotoliul de lider. „Albii“ au câştigat toate cele 4 etape disputate în luna iunie, de când s-a reluat competiţia, marcând de fiecare dată cel puţin două goluri. Adversarul de astăzi este unul dintre cei mai slabi din campionat şi nu ar trebui să pună prea mari probleme. „2 şi peste 1,5 goluri“ are o cotă excelentă la Fortuna: 1,69.

Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 iunie
Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 iunie

În concluzie, dacă FC Voluntari nu pierde la Dinamo, variantă cotată cu 1,53, iar Real Madrid se impune pe terenul lui Espanyol şi înscrie cel puţin două goluri, pronostic de 1,69, obţinem o cotă totală de 2,59 la Fortuna. Peste 150 de lei profit, din doar două partide pe biletul zilei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT