Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 mai 2023. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din Anglia și Spania

Biletul zilei de duminică, 28 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga.
27.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 28 mai 2023 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Anglia si Spania
Biletul zilei de duminică, 28 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri campionatele Angliei și Spaniei, în care joacă formații care nu mai au niciun obiectiv de atins. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,93 la Betano şi aşteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Manchester United – Fulham, din etapa a 38-a, ultima din Premier League, care începe la ora 18:30. ”Diavolii roșii” și-au asigurat locul în Top 4 și sunt mult mai degajați.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – Mallorca, din runda a 37-a din La Liga, programată de la ora 20:00. Catalanii își iau la revedere de la proprii fani într-un sezon în care au cucerit un nou titlu.

Cotă de 1,90 de la Manchester United – Fulham pentru biletul zilei

Pe Old Trafford este un meci fără niciun fel de miză pentru cele două formații. United tocmai și-a securizat etapa trecută prezența în ediția viitoare a Champions League, în timp ce londonezii sunt liniștiți la mijlocul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Pentru Erik ten Hag, care încearcă un transfer de senzație, este o ultimă oportunitate pentru a pregăti marea finală a Cupei Angliei împotriva rivalei Manchester City, însă mai degrabă managerul olandez își va odihni câteva dintre piesele importante.

Ținând cont de toate aceste lucruri este de așteptat să avem parte de o partidă deschisă în care spectacolul să conteze mai mult decât rezultatul. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează și sub 5,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Barcelona – Mallorca aduc o cotă de 2,07

Fanii catalani vor veni pe Camp Nou să-și ia la revedere de la echipa lui Xavi Hernandez. Este ultimul meci pe teren propriu în acest sezon pentru Barcelona, care s-a încununat campioană în fața rivalilor din Madrid.

În așteptarea unor transferuri care să zguduie piața în această vară, suporterii ”blaugrana” vor să vadă o evoluție de excepție a favoriților în fața unei formații Mallorca scăpată de orice fel de griji.

ADVERTISEMENT

Și tocmai faptul că nu mai există niciun fel de presiune ar putea să ducă la un show de zile mari cu goluri multe. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Barcelona: peste 2,5”, pentru că și cota de 2,07 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 393 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”ambele marchează și sub 5,5 goluri” în meciul Manchester United – Fulham și o cotă de 2,07 pentru ”total goluri Barcelona: peste 2,5” la FC Barcelona – Mallorca, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,93. Numai bună pentru un câștig de 393 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT