Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 martie 2021. Rivalele României și Spania ne aduc peste 360 de lei!

27.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 28 martie 2021 Rivalele Romaniei si Spania ne aduc peste 360 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de duminică, 28 martie 2021, ne poate aduce un câștig de peste 360 de lei grație unei cote totale de 3,66  oferită de  Get’s Bet la meciurile Armenia – Islanda și Georgia – Spania, din preliminariile CM 2022.

După ce a câștigat în Liechtenstein, Armenia primește vizita islandezilor care ne-au eliminat din drumul către Euro 2020 și au fost învinși în prima etapă cu 3-0 de Germania. Nordicii nu sunt, însă, atât de slabi precum ar sugera înfrângerea cu nemții.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua partidă de interes este duelul dintre Georgia și Spania. Reprezentativa țării vecine cu Armenia dă piept cu fosta campioană Mondială, care vine rănită după remiza surprinzătoare 1-1, contra Greciei.

Egalul din Armenia – Islanda ne aduce o cotă de 3,00 pe biletul zilei din 28 martie

Grupa de calificare la CM 2022, din Qatar, din care face parte și România, propune un tablou format din colosul numit Germania și alte echipe care se luptă pentru locul doi. Dintre acestea, se remarcă Islanda și România, însă startul fals al nordicilor și media de vârstă ridicată a lotului lor indică faptul că islandezii ar putea avea probleme în continuare și șanse mici de calificare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Islanda a fost zbrobită cu 3-0 de Germania, la capătul unui meci în care starurile lui Bayern Munchen, Chelsea și Manchester City și-au făcut de cap pe teren. Scorul putea fi mult mai mare, însă nemții și-au dozat foarte bine efortul, cu gândul și la meciul pe care îl au de disputat duminică împotriva tricolorilor lui Mirel Rădoi.

De partea cealaltă, Armenia vine după o victorie obținută greu, în Liechtenstein, și ar vrea să adauge încă trei puncte zestrei sale care o plasează în prezent pe treapta a treia a clasamentului grupei. Armenii au avantajul unui moral bun și al terenului propriu, însă nu se pot lăuda cu un nivel valoric pe măsura celui al nordicilor.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, putem anticipa un duel destul de echilibrat la Erevan. Vom merge pe varianta „rezultat de egalitate”, pont ce are o cotă frumoasă, de 3,00, la  Get’s Bet.

Spania se revanșează și ne aduce o cotă de 1,22

Al doilea meci pe care vi-l propunem pentru biletul zilei la pariuri din 28 martie este cel dintre Georgia și Spania, tot din etapa a doua a grupelor preliminare pentru Campionatul Mondial din 2022. Partida care se va juca pe Dinamo Arena, din Tbilisi, reprezintă șansa revanșei pentru spaniolii care au remizat 1-1 în primul meci al grupei, cu Grecia.

ADVERTISEMENT

Oamenii lui Luis Enrique nu își permit prea mulți pași greșiți în grupa din care face parte și Suedia lui Zlatan Ibrahimovic. Doar primul loc duce direct la Mondiale, iar când îi ai în echipă pe Sergio Ramos, Koke sau Alvaro Morata, nu ai cum să ai alt obiectiv decât clasarea pe prima poziție. Totuși, startul spaniolilor a fost unul fals, iar revanșa este obligatorie cu Georgia.

Mai ales că georgienii nu reprezintă deloc o forță, deși s-au lăsat destul de greu învinși în Suedia. Pentru o națională cu prestigiul Spaniei, ieșirea cu mai puțin de patru puncte din dubla cu Grecia și Georgia ar fi considerată o catastrofă, astfel că victoria este un pronostic firesc. Mizăm așadar pe opțiunea „2 solist”, care are o cotă excelentă la Get’s Bet, de 1,22.

366 de lei, posibil câștig cu biletul zilei din 28 martie

Biletul zilei din 28 martie
Biletul zilei din 28 martie

În concluzie, cele două dueluri pe care le-am ales ne aduc o cotă totală de 3,66 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. Un egal între Armenia și Islanda, precum și o previzibilă victorie a Spaniei în Georgia ne vor ajuta să încheiem weekendul pe cai mari, cu un câștig de 366 de lei la o miză de doar 100. 

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT