Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 28 noiembrie 2021. Câștig de aproape 300 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Anglia şi Franţa

Biletul zilei de duminică, 28 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 300 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League şi Ligue 1, campionate de top din Europa.
27.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 28 noiembrie 2021 Castig de aproape 300 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Anglia si Franta
ADVERTISEMENT

Duminică este o zi specială pentru microbişti şi o nouă şansă pentru pariori să dea lovitura. Oferta este bogată, însă am ales să ne îndreptăm atenţia pe două meciuri, unul din Premier League şi altul din Ligue 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă de 2,93 la Get’s Bet şi aşteptăm goluri şi spectacol.

Deschidem biletul de duminică, 28 noiembrie, cu un meci din Ligue 1, mai exact St. Etienne – PSG. Partida din Franţa este programată de la ora 14:00 şi are o legătură cu a doua partidă de pe biletul pe care mizăm.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci este derby-ul Chelsea – Manchester United, care este programat să înceapă de la ora 18:30. În ultimele zile, după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, presa din Anglia a speculat faptul că Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, ar putea să ajungă pe “Old Trafford” din vara anului viitor.

Cotă de 1,68 la primul meci de pe biletul zilei de duminică, 28 noiembrie 2021

PSG şi St. Etienne sunt două echipe care ocupă locuri aproape diametral opuse în Ligue 1. Parizienii sunt pe primul loc, în timp ce gazda miliardarilor din Paris ocupă penultima poziţie. Echipa lui Mauricio Pochettino vine după înfrângerea din Liga Campionilor, 1-2 cu Manchester City, şi vrea să se revanşeze în campionat.

ADVERTISEMENT

Formaţia de pe “Parc des Princes” are câteva absenţe de marcă, printre care se numără Julian Draxler, Marco Verratti sau Georginio Wijnaldum, însă tripleta Messi-Neymar-Mbappe este pregătită de show. De cealaltă parte, St. Etienne vine după două victorii consecutive în campionat, însă întâlneşte un adversar pe care nu l-a mai învins din noiembrie 2012.

Ne aşteptăm ca PSG să continue marşul din Ligue 1, spre un nou titlu, astfel că mizăm pe varianta “PSG câştigă prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

ADVERTISEMENT

Vrem goluri în derby-ul etapei din Premier League

Chelsea – Manchester United este derby-ul etapei a 13-a din Premier League, iar cele două formaţii vin după victorii în Liga Campionilor. Londonezii s-au distrat cu Juventus, scor 4-0, şi şi-au asigurat calificarea în optimile de finală. De cealaltă parte, “diavolii” s-au impus pe terenul lui Villarreal, scor 2-0, şi au obţinut, la rândul lor, biletele pentru următoarea fază.

Situaţia în clasament nu este la fel de bună pentru Manchester United, care s-a despărţit de Ole Gunnar Solskjaer şi este pregătită de Michael Carrick, în aşteptarea lui Ralf Rangnick. “Diavolii” au două înfrângeri consecutive în Premier League, în timp ce londonezii nu au mai pierdut în campionat de la finalul lui septembrie.

ADVERTISEMENT

Chelsea are un avans de 12 puncte în faţa lui Manchester United, însă se anunţă spectacol pe “Stamford Bridge”. Am ales să mizăm pe varianta “peste 2,5 goluri marcate, cu o cotă la Get’s Bet de 1,74.

Biletul zilei de duminică, 28 noiembrie 2021, ne aduce un câştig de 293 de lei

bilet
Biletul zilei la pariuri de duminică, 28 noiembrie 2021

În concluzie, pe biletul zilei de duminică, 28 noiembrie 2021, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,68 pentru “PSG câştigă prima repriză” în meciul de la St. Etienne şi o cotă de 1,74 pentru “peste 2,5 goluri marcate” în derby-ul Chelsea – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,93. Perfect pentru un câştig de 293 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT