Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică 29 august. Meciurile din Premier League și Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 570 de lei

Biletul zilei la pariuri, cu meciuri din Liga 1 și Premier League, ne poate aduce duminică un câștig de peste 570 de lei.
29.08.2021 | 00:45
Biletul zilei la pariuri duminica 29 august Meciurile din Premier League si Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 570 de lei
ADVERTISEMENT

Derby-ul Ligii 1 și un meci din Premier League ne pot aduce duminică un profit frumușel, de peste 570 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei pe cota de 5,76 oferită de Get’s Bet.

Primul meci selectat pentru biletul zilei de duminică la pariuri este din etapa a 3-a a Premier League și le pune față în față, de la ora 18:30, pe Wolverhampton și Manchester United, două echipe cu evoluții diametral opuse în acest început de sezon.

ADVERTISEMENT

Derby-ul de titlul din Liga 1, dintre CFR Cluj și FCSB, este cea de-a doua opțiune pentru biletul zilei de duminică la pariuri. Partida se va juca în Gruia, începând cu ora 21:00, și îi va prilejui lui Edi Iordănescu reîntâlnirea cu echipa pe care a făcut-o campioană în urmă cu câteva luni.

Wolverhampton – Manchester United aduce o cotă de 2,40 la biletul zilei

Manchester United a dat lovitura pe finalul perioadei de mercato în Premier League, reușind transferul superstarului Cristiano Ronaldo, iar acum pretențiile sunt mari pe „Old Trafford”. E clar că obiectivul „diavolilor” este titlul de campioană, iar pentru aceasta este obligatorie victoria pe terenul „lupilor”, chiar dacă portughezul va lua loc doar în tribune la acest meci.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILR CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trupa lui Soljkaer a arătat un apetit ofensiv de invidiat în primele două etape, când a reușit să înscrie de 6 ori, iar fanii speră că evoluțiile bune nu se vor opri aici. Mai ales că adversara de duminică nu are un început prea bun de sezon, înregistrând înfrângeri pe linie în primele două etape, ambele cu același scor, 0-1, pe terenul lui Leicester și „acasă” cu Tottenham.

Totuși, United arată ceva carențe în plan defensiv, primind gol în fiecare dintre cele două meciuri disputate în campionat în acest sezon. Iar Wolverhampton, în ciuda startului mai puțin reușit, este una dintre echipele bune ale Premier League și nu poate continua la nesfârșit evoluțiile modeste. Iar dacă ne uităm puțin și pe statistica meciurilor directe, observăm ca în majoritatea dintre acestea am avut parte de multe goluri, de fiecare dată în ambele porți.

ADVERTISEMENT

Așa că nu ne rămâne decât să mizăm pe goluri și vom opta pentru o variantă combinată, care are o cotă ce nu trebuie ratată. Vom alege la Wolverhampton – Manchester pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci”, pentru care Get’s Bet ne oferă un multiplicator excelent, de 2,40.

Cotă de 2,40 la biletul zilei de la derby-ul CFR Cluj – FCSB

Derby-ul etapei a 7-a din Liga 1, CFR Cluj – FCSB, aduce față în față două echipe cu stări de spirit total opuse. Din punct de vedere al rezultatelor, gazdelor stau excelent, cu maximum de puncte, în timp ce oaspeții se află la 9 lungimi în spate.

ADVERTISEMENT

În schimb, dacă e să ne luăm după atmosfera de la club, situația este diametral opusă. La FCSB, apele au reintrat pe un făgaș normal după instalarea lui Edward Iordănescu în funcția de antrenor principal, în timp ce clujenii stau pe un butoi de pulbere în urma ultimelor rezultate obținute în cupele europene, cu Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad. În ultimele zile, în Gruia am asistat la scene cu adevărat halucinante, cu oficialii clubului bătându-se între ei, cu antrenorul Marius Șumudică fiind interzis la antrenamente, cu antrenamente anulate și ședințe tehnice ținute prin garajul stadionului.

Până la urmă, după circul mediatic, oficialii campioanei au ajuns la o înțelegere cu Șumi pentru rezilierea contractului, dar echipa nu are antrenor pentru derby-ul cu FCSB, urmând a fi condusă de pe bancă de preparatorul fizic și de antrenorul cu portarii. În aceste condiții, oricât de mult s-ar mobiliza jucătorii, e greu de crezut că ultimele evenimente nu-și vor pune amprenta asupra evoluției lor, astfel că oaspeții pleacă din start cu un mare avantaj. Nu trebuie să ne așteptăm însă la un meci cu multe goluri, Edi Iordănescu preferând o victorie cu 1-0 uneia spectaculoase cu 3-2.

Astfel că propunerea noastră pentru acest este tot un pronostic combinat, în care vom miza pe oaspeți și pe goluri puține. Vom opta așadar la CFR Cluj – FCSB pe varianta „X2 și sub 2,5 goluri în meci”, pentru care Get’s Bet ne oferă o excelentă cotă de 2,40.

Posibil câștig de peste 570 de lei cu biletul zilei de duminică la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,40 pentru pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri” în meciul Wolverhampton – Manchester United și o cotă de 2,40 pentru „X2 și sub 2,5 goluri” la CFR Cluj – FCSB, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,76. Numai bună pentru un câștig de 576 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT