Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 29 ianuarie 2023. Câștig de peste 650 de lei cu meciuri din Germania și Spania

Biletul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 650 de lei cu ajutorul a două meciuri din Bundesliga și La Liga.
28.01.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 29 ianuarie 2023 Castig de peste 650 de lei cu meciuri din Germania si Spania
Biletul zilei de duminică, 29 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 650 de lei cu ajutorul a două meciuri din Bundesliga și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Germaniei și Spaniei, în care sunt implicate formații cu un ridicat apetit ofensiv. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,68 la Unibet şi aşteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund, din etapa a 18-a din Bundesliga, care începe la ora 18:30. Oaspeții nu au voie să facă pași greșiți pentru a nu ieși din lupta pentru locurile de Champions League.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Real Madrid – Real Sociedad, din runda a 19-a din La Liga, programată de la ora 22:00. ”Galacticii” sunt într-o bătălie acerbă cu Barcelona pentru titlu, dar bascii au un sezon de vis.

Golurile de la Leverkusen – Dortmund aduc o cotă de 2,43

Pe BayArena din Leverkusen se vor întâlni două dintre cele mai spectaculoase echipe ale Bundesligii. Ambele formații sunt construite pentru atac și nu de puține ori meciurile în care au fost implicate s-au soldat cu goluri multe.

ADVERTISEMENT

Gazdele au un moral beton după seria de cinci victorii consecutive în campionat, însă și Dortmund a început anul foarte bine. În plus, ”galben-negrii” îl au la dispoziție și pe atacantul Sebastian Haller, care a reușit să învingă cancerul.

Așadar, ambele formații sunt cu gândul la locurile de Champions League și pentru a-și atinge obiectivul sunt nevoite să iasă la joc. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 2,43.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,75 de la Real Madrid – Sociedad pentru biletul zilei

Jocul de pe Santiago Bernabeu poate fi catalogat fără a exagera un derby pentru acest sezon din La Liga, deoarece bascii au un parcurs fenomenal fiind pe locul 3 în clasament, la doar 3 puncte în spatele ”galacticilor”.

Trupa lui Carlo Ancelotti este pe val după ”remontada” reușită în fața rivalilor de la Atletico în sferturile Cupei Spaniei, în timp ce Sociedad a fost eliminată de Barcelona într-un meci în care a ratat ocazii rarisime.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe au demonstrat calitate extraordinară pe fază ofensivă și așteptăm un joc în care defensivele să aibă mult de lucru. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri prima repriză: peste 1,5 goluri”, pentru că și cota de 2,75 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 668 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,43 pentru pronosticul ”peste 3,5 goluri” în meciul Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund și o cotă de 2,75 pentru ”total goluri prima repriză: peste 1,5 goluri” la Real Madrid – Real Sociedad, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,68. Numai bună pentru un câștig de 668 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT