Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 29 mai 2022. Câștig de aproape 350 de lei cu meciuri din România

Biletul zilei de duminică, 29 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din returul barajelor pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1.
28.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 29 mai 2022 Castig de aproape 350 de lei cu meciuri din Romania
Biletul zilei de duminică, 29 mai 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din returul barajelor pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatul României, în care se joacă totul sau nimic. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,45 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna, care va începe la ora 18:15. Dâmbovițenii sunt la un pas de retrogradare după un sezon în care le-a lipsit forța din precedentele.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Dinamo București – Universitatea Cluj, care are startul la ora 21:00. ”Câinii” sunt cu un picior în groapă, având doar de doi bani speranțe.

Golurile de la Chindia – Concordia aduc o cotă de 2,04

Trupa lui Emil Săndoi este una dintre marile dezamăgiri ale actualei stagiuni din Casa Pariurilor Liga 1 și este pe cale să părăsească elita fotbalului din România, după ce a pierdut prima manșă a barajului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Concordia a prins acest ultim tren după ce CSA Steaua nu a primit dreptul să promoveze și e la un pas să producă o mare surpriză. Întâlnirea se va juca la Ploiești și va fi arbitrată de Istvan Kovacs.

Va fi un meci pe viață și pe moarte și este de așteptat ca târgoviștenii să se arunce în ofensivă, iar ilfovenii să mizeze pe contraatac. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,04 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,69 de la Dinamo – U Cluj pentru biletul zilei

Toată atenția acestui final de sezon este îndreptată către meciul din Ștefan cel Mare, acolo unde ”câinii” sunt pe cale să înregistreze un record negru: prima retrogradare din istoria de peste 70 de ani.

Învinși la două goluri diferență pe Cluj Arena, dinamoviștii sunt mai aproape de Liga 2 decât de menținerea în eșalonul de elită. Dusan Uhrin încearcă totul pentru a-și capacita jucătorii și i-a anunțat că va rămâne la echipă și sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Dacă vrea să română în Casa Pariurilor Liga 1, ”roș-albii” vor trebui să dea dovadă de sânge rece în ofensivă și de o apărare beton. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,69.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 345 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,04 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna și o cotă de 1,69 pentru ”nu marchează ambele” la Dinamo București – Universitatea Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,45. Numai bună pentru un câștig de 345 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT