Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 29 octombrie 2023. Câștig de 615 lei

Biletul zilei de duminică, 29 octombrie 2023, poate aduce un câștig de 615 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Ligue 1 și SuperLiga.
28.10.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 29 octombrie 2023 Castig de 615 lei
Biletul zilei de duminică, 29 octombrie 2023, poate aduce un câștig de 615 lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Ligue 1 și SuperLiga. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Franței și României, în care se întâlnesc formații cu pretenții la trofee. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,15 la Mr. Bit și așteptăm un profit foarte frumos.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Brest – PSG, din etapa a 10-a din Ligue 1, care va începe la ora 14:00. Campioana en-titre începe să tureze motoarele, iar jucătorii parcă înțeleg tot mai mult din ce le cere Luis Enrique.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Rapid București – Universitatea Craiova, din runda a 14-a din SuperLiga, programat de la ora 20:30. În Giulești se anunță un derby extrem de încins.

Golurile de la Brest – PSG aduc o cotă de 2,05

Dacă oaspeții se află pe o pantă ascendentă și încep să caleze motoarele, Brest este marea surpriză a acestui început de sezon din Franța, reușind să se cocoațe pe un neașteptat loc 5 în clasament.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Eric Roy este neînvinsă pe teren propriu de la startul stagiunii, însă acum pe Stade Francis-Le Ble vine colosul din Capitală, care are un moral excelent după victoria din Champions League.

Mai mult, superstarul Kylian Mbappe și-a revenit și el, iar cifrele încep să semene cu ale unui atacant de clasă mondială. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 3”, care are la Mr. Bit o cotă de 2,05.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,00 de la Rapid – Universitatea Craiova pentru biletul zilei

Partida din Giulești stârnește pasiuni teribile în ambele tabere, astfel că este de așteptat ca stadionul să fie neîncăpător pentru un asemenea derby. Mai ales că ambele echipe sunt acolo sus în clasament.

Rapidul are o serie de 8 meciuri fără înfrângere în SuperLiga și vrea să continue pe aceeași linie. Marea problemă a lui Cristiano Bergodi o constituie lipsa unui atacant de valoare, după accidentarea lui Albion Rrahmani.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, la oltenii s-au jucat în ultimele zile de-a demiterea lui Corneliu Papură, iar acest lucru ar putea să aibă un impact negativ pentru jucători. În aceste condiții, am ales pronosticul ”număr exact de goluri Universitatea Craiova: 0”, pentru că și cota de 3,00 oferită de Mr. Bit este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 615 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Mr. Bit o cotă de 2,05 pentru pronosticul ”total goluri: peste 3” în meciul Brest – PSG și o cotă de 3,00 pentru ”număr exact de goluri Universitatea Craiova: 0” la Rapid București – Universitatea Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,15. Numai bună pentru un câștig de 615 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT