Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 3 aprilie 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Italia și Franța

Biletul zilei de duminică, 3 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal pasionante din Serie A și Ligue 1.
02.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 3 aprilie 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Italia si Franta
Biletul zilei de duminică, 3 aprilie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal pasionante din Serie A și Ligue 1. Sursă foto: EPA-EFE/YOAN VALAT
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Italia și Spania, în care joacă echipe de top ale acestor țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,52 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Juventus Torino – Inter Milano, din etapa a 31-a din Serie A, care va începe la ora 21:45. ”Bătrâna Doamnă” își poate depăși rivala în clasament, deși a avut un start mizerabil de sezon.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este PSG – Lorient, din runda a 30-a, care are startul tot la ora 21:45. Eliminați din restul competițiilor, parizienii nu au mai rămas decât să confirme parcursul foarte bun de până acum din campionat.

Golurile de la Juventus – Inter Milano aduc o cotă de 1,69

În ciuda eliminării neașteptate din Champions League, care a adus o ”gaură” în bugetul clubului, Juventus are un parcurs extraordinar în campionat, acolo unde nu a mai fost învinsă din noiembrie și are patru victorii la rând.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, trupa lui Simone Inzaghi are o singură victorie în ultimele șapte etape și a ajuns la 6 puncte în spatele liderului AC Milan. În ciuda faptului că pare ieșită din formă, Inter este oricând un adverar de temut, mai ales într-un joc cu asemenea miză.

Este de remarcat faptul că oaspeții au cel mai bun atac din Serie A, iar gazdele mizează pe letalul cuplu de atac format din Morata și Vlahovic. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,69.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,08 de la PSG – Lorient pentru biletul zilei

Scandalul este cât casa la PSG, deși a trecut ceva vreme de la eliminarea din Champions League, iar fanii cer în continuare să cadă capete importante după un sezon considerat ratat, deși titlul în Ligue 1 este tot mai aproape.

Primii vizați de plecări sunt starurile Neymar și Leo Messi, dar este greu de crezut că oficialii parizieni le vor da drumul, mai ales că plecarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid pare doar o formalitate.

ADVERTISEMENT

Pe Parc des Princes vine modesta Lorient, o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, dar care are speranțe minime să plece cu puncte acasă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist și peste 1,5 goluri în prima repriză”, pentru că și cota de 2,08 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 352 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,69 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Juventus Torino – Inter Milano și o cotă de 2,08 pentru ”1 solist și peste 1,5 goluri în prima repriză” la PSG – Lorient, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,52. Numai bună pentru un câștig de 352 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT