Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 3 octombrie 2021. Meciurile din Liga 1 și Serie A ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de duminică, 3 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
02.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 3 octombrie 2021 Meciurile din Liga 1 si Serie A ne aduc la Gets Bet un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga 1 și Serie A. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,20 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova, din etapa a 11-a a Ligii 1, care va începe la ora 21:00. Este un duel al orgoliilor între două formații care își revendică trecutul glorios.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atalanta Bergamo – AC Milan, din runda a 7-a din Serie A, care are startul la ora 21:45. Ambele vin după meciuri în Champions League, dar starea de spirit este diferită.

Cotă de 2,00 de la FC U Craiova – Universitatea pentru biletul zilei

În Bănie spiritele clocotesc în așteptarea marelui derby, deși cele două echipe sunt departe de așteptările fanilor și conducerilor. Nou promovată, formația lui Adi Mutu visa la play-off, dar adevărul o plasează mai degrabă spre locurile retrogradabile. Cu toate aceastea fanii sunt în continuare aproape de jucători.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În tabăra grupării patronate de Mihai Rotaru este destul de multă neliniște, deoarece echipa este deocamdată în afara locurile de play-off, deși obiectivul era clar acela de a lupta pentru titlul de campioană.

Derby-ul va putea fi văzut din stadion doar de cei vaccinați, conform deciziei autorităților. Pentru acest meci am ales varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,00.

ADVERTISEMENT

Victoria Atalantei aduce o cotă de 2,10

Etapa din Serie A se încheie cu derby-ul de Champions League dintre Atalanta Bergamo și AC Milan, două formații care nu concep să nu prindă Top 4 la finalul sezonului, mai ales că oferă și un fotbal spectaculos.

Bergamascii sunt neînvinși în ultimele trei păartide de campionat, iar la mijlocul săptămânii au învins Young Boys Berna în Champions League și au un moral beton înaintea derby-ului din Lombardia.

ADVERTISEMENT

În schimb, trupa lui Stefano Pioli este zguduită de un nou eșec dramatic în cea mai importantă competiție europeană și în aceste condiții mizăm pe pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 420 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul FC U Craiova – Universitatea Craiova și o cotă de 2,10 pentru ”1 solist” la Atalanta Bergamo – AC Milan, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,20. Numai bună pentru un câștig de 420 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT