Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 30 ianuarie 2022. Meciurile din Africa și România ne aduc un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de duminică, 30 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Liga 1.
29.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 30 ianuarie 2022 Meciurile din Africa si Romania ne aduc un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Africa și România în care se poate spune că se joacă ”totul sau nimic”. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,06 la Fortuna şi aşteptăm un profit destul de mare.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Egipt – Maroc, din sferturile de finală de la Cupa Africii pe Națiuni, care va începe la ora 17:00. Este poate cel mai așteptat duel al acestei faze, între două formații cu potențial enorm.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC U Craiova – FC Argeș, din runda a 23-a din Liga 1, care are startul tot la ora 17:00. Oltenii caută prima victorie din noul an, în timp ce piteștenii se luptă pentru un loc în play-off.

Calificarea Marocului aduce o cotă de 1,69

La Yaounde va avea loc un meci extrem de interesant între două dintre cele mai bune echipe africane ale momentului. Egiptenii s-au dovedit o formație extrem de pragmatică la acest turneu final și își pun mari speranțe în cei doi atacanți ai lor, Mohamed Salah și Mostafa Mahomed.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Acesta din urmă, jucător la Galatasaray, nu a dat randamentul scontat până acum, dar a ieșit în prim plan printr-un gest absolut nebunesc. A trimis o sosie la examenele de la facultate și este în atenția poliție.

De partea cealaltă, Marpcul este văzută cu cele mai mari șanse la trofeu, beneficiind de un lot impresionant, cu mulți jucători care evoluează constant la echipe de top din Europa. La acest meci vom miza pe varianta ”Maroc se califică”, care are la Fortuna o cotă de 1,69.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,40 de la FC U Craiova – FC Argeș pentru biletul zilei

FC U Craiova a sperat un start de an mai bun decât cel trecut, dar oltenii au pierdut la Constanța într-un meci în care au încercat să joace fotbal. Se vede o schimbare de atitudine în joc după revenirea pe banca tehnică a lui Nicolo Napoli, dar rezultatul l-a înfuriat pe patronul Adrian Mititelu jr.

Piteștenii vin în Bănie cu moralul ridicat după victoria în fața luio Dinamo, iar o victorie în fața oltenilor i-ar ține aproape de locul 6, cel care asigură participarea în play-off. Nici un punct nu ar fi de colo, dar parcă 3 sună mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Astfel că este de așteptat ca elevii lui Andrei Prepeliță să nu se arunce peste adversar, iar cei care vor conduce jocul să fie craiovenii. În aceste condiții, am ales pronosticul ”gazdele marchează în prima repriză”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 406 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,69 pentru pronosticul ”Maroc se califică” în meciul Egipt – Maroc și o cotă de 2,40 pentru ”gazdele marchează în prima repriză” la FC U Craiova – FC Argeș, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,06. Numai bună pentru un câștig de 406 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT