Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 30 mai 2021. Câștig de peste 330 de lei din două baraje

Biletul zilei de duminică, 30 mai 2021, poate aduce un câștig de peste 330 de lei cu ajutorul a două meciuri de baraj.
29.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 30 mai 2021 Castig de peste 330 de lei din doua baraje
Biletul zilei de duminică, 30 mai 2021, poate aduce un câștig de peste 330 de lei cu ajutorul a două meciuri de baraj. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe partida de menținere/promovare în Ligue 1 și pe o întâlnire din barajul de Liga 1 pentru Conference League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,34 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul retur dintre Nantes și Toulouse, care va începe la ora 19:00. ”Canarii” au prima șansă să joace și sezonul viitor în Ligue 1, după ce au câștigat partida tur în deplasare, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Viitorul, barajul din Liga 1 pentru cupele europene și care are startul la ora 20:30. TRupa lui Gică Hagi a trecut prin mari emoții cu retrogradarea, dar a ajuns să joace finala pentru Europa.

Cotă de 1,71 de la Nantes – Toulouse

Nantes a avut un sezon mizerabil, dar este pe cale să-l salveze în barajul de menținere/promovare în Ligue 1, pornind cu un avantaj important la returul cu Toulouse, după ce s-a impus în prima manșă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cel mai ciudat lucru la acest meci extrem de important pentru ambele formații este că antrenorul Antoine Kombouare a preluat-o pe Nantes în februarie, după ce ultima dată a pregătit-o chiar pe Toulouse, până în ianuarie 2020.

Având avantajul din tur, ”canarii” vor încerca să țină de rezultat. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,71.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Sepsi aduce o cotă de 1,95 la biletul zilei

Covăsnenii sunt la cel mai bun sezon în Liga 1 din istoria clubului, iar acest lucru poate fi sărbătorit cu o calificare în premieră în cupele europene, dar pentru acest lucru Sepsi trebuie să treacă în manșă unică, acasă, de Viitorul.

Formația patronată de Gică Hagi a tremurat până în ultima etapă de play-out pentru locul în Liga 1, dar în cele din urmă a ajuns la baraj, acolo unde în semifinale a produs surpriza și a învins Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Totuși, trupa lui Leo Grozavu a arătat un fotbal de calitate și o constanță remarcabilă în această stagiune. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 1,95 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 334 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul Nantes – Toulouse și o cotă de 1,95 pentru ”1 solist” la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Viitorul, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,34. Numai bună pentru un câștig de 334 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT