Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică 31 ianuarie 2021. Golurile din Premier League ne aduc un câștig de peste 290 de lei

30.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 31 ianuarie 2021 Golurile din Premier League ne aduc un castig de peste 290 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică 31 ianuarie 2021. Două meciuri de top din Premier League ne vor ajuta să cumulăm o cotă de 2,93 de la Get’s Bet. Cu o miză de 100 de lei, obținem un câștig de oeste 290 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu un duel extrem de interesant din etapa a 21-a din Premier League. Chelsea primește vizita lui Burnley de la ora 14:00 și nu mai are voie să facă pași greșiți pentru a nu ieși definitiv din lupta pentru locurile de Champions League.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci propus pe biletul zilei la pariuri este West Ham United – Liverpool, de la ora 18:30. Vecine de clasament, despărțite de doar două puncte, cele două formații sunt unele dintre cele mai spectaculoase ale actualului sezon din Anglia.

Cotă de 1,74 pentru biletul zilei la pariuri, de la Chelsea – Burnley

Formația patronată de Roman Abramovich are un sezon extrem de modest și riscă nu prindă Top 4, ceea ce ar însemna o adevărată dramă financiară pe Stamford Bridge, mai ales după campania de transferuri extrem de costisitoare din vară.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Tocmai de aceea, londonezii l-au demis pe Frank Lampard și l-au numit în locul său pe Thomas Tuchel, germanul care fusese de curând îndepărtat de la PSG. Noul tehnician este recinoscut pentru faptul că este adeptul unui fotbal ofensiv și asta se așteaptă de la noul Chelsea.

Burnley vine după două victorii la rând care au mai scos-o din nisipurile mișcătoare de la retrogradare și au oferit o liniște temporară. Așa că vom alege pentru biletul zilei la pariuri varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Golurile de la West Ham – Liverpool aduc o cotă de 1,68 pe biletul zilei

Liverpool nu mai face jocul de excepție reușit în sezonul precedent, dar Jurgen Klopp speră că victoria din runda precedentă cu Tottenham poate fi un nou început pentru ”cormorani” și o relansare a luptei la titlu.

Totuși, neamțul pare nemulțumit de tripleta sa ofensivă, iar ultimele zvonuri apărute în Anglia vorbesc despre un interes major al lui Liverpool pentru transferul starului celor de la PSG, Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

West Ham este marea surpriză a acestui sezon de Premier League, trupa lui David Moyes fiind ca un ghimpe în spatele formațiilor din Top 4. Vom opta, astfel, pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,68 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 293 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Chelsea Londra – Burnley și o cotă de 1,68 pentru ”peste 2,5 goluri” la West Ham United – FC Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,93. Numai bună pentru un câștig de 293 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT