Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 31 octombrie 2021. Câștig de aproximativ 600 de lei la Get’s Bet cu meciuri din Liga 1

Biletul zilei de duminică, 31 octombrie 2021, poate aduce un câștig de 591 de lei cu ajutorul a două meciuri din campionatul României.
30.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 31 octombrie 2021 Castig de aproximativ 600 de lei la Gets Bet cu meciuri din Liga 1
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de azi am ales să pariem pe două meciuri extrem de interesant în care joacă patru echipe aflate în mare criză din Liga 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,91 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Dăm startul la biletul zilei de duminică la pariuri cu Gaz Metan Mediaș – Academica Clinceni, din etapa a 14-a a Ligii 1, care va începe la ora 15:00. Va fi o confruntare între două echipe aflate în subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare se dispută tot între două echipe care nu traversează cea mai bună formă în campionatul României. Este vorba despre Sepsi și Dinamo, care se se întâlnesc la Sf. Gheorghe de la ora 17:30.

Cotă de 2,75 de la Gaz Metan Mediaș – Academica Clinceni pentru biletul zilei

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui Academica Clinceni, fără să fie într-o formă prea bună în acest început de sezon. În 13 etapa, echipa lui Ilie Poenaru a acumulat doar 11 puncte și e pe poziția a 13-a. Medieșenii au primit până acum 17 goluri. În ceea ce privește atacul, gazul a punctat de zece ori. Fotbaliștii lui Poenaru vin după eșecul din Cupa României, competiție din care au fost eliminați de Chindia Târgoviște, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan nu arată că ar fi foarte puternică pe propriul teren, acolo unde, în ultimele cinci meciuri a pierdut de trei ori, a înregistrat un rezultat de egalitate și a bătut-o pe Dinamo cu 2-1.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Academica Clinceni e într-o situație și mai slabă. E principala candidată la retrogradarea în Liga 2. Are doar trei puncte până acum în acest sezon și nu a bătut pe nimeni până acum. Ilfovenii au cea mai slabă defensivă din Liga 1, 31 de goluri încasate. Nu ne așteptăm la o partidă spectaculoasă pe pronosticul ”x la pauză”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Sepsi – Dinamo aduc o cotă de 2,15

Sepsi juca în play-off anul trecut, iar acum a ajuns să fie pe antepenultimul loc din Liga 1. Are doar 10 puncte în 13 etape, cu un palmares de o victorie, șapte egaluri și cinci eșecuri. A suferit două eșecuri în Liga 1, 1-2, cu Voluntari și 0-2 cu CFR Cluj. Moralul s-a refăcut în Cupa României, acolo unde a eliminat-o pe FC U Craiova.

Dinamo este vecina de clasament a covăsnenilor. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1. Au opt puncte, din două succese și două rezultate de egalitate. Apărarea lui Rednic este cea mai slabă din campionat după cea a Clinceniului, cu 29 de goluri încasate. În Cupa României, Dinamo a fost eliminată de FC Argeș, piteștenii câștigând cu 2-1.

ADVERTISEMENT

Sepsi are palmares pozitiv cu Dinamo. A câștigat trei din cele cinci confruntări directe. Unul dintre rezultate a fost remiză, chiar în ultimul duel. Sezonul trecut, Sepsi a câștigat pe teren propriu cu 2-0, iar la București a fost 0-0. Dinamo a jucat în play-out, iar Sepsi în play-off. La acest joc, având în vedere fragilitate celor două, vom miza pe pronosticul „ ambele echipe marchează”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 591 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,75 pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” în meciul Gaz Metan Mediaș – Academica Clinceni și o cotă de 2,15 pentru „ambele echipe marchează” la Sepsi – Dinamo, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,91. Numai bună pentru un câștig de 591 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT