Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 4 iulie 2021. Meciurile din Norvegia ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de duminică, 4 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Norvegia.
03.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 4 iulie 2021 Meciurile din Norvegia ne aduc la Gets Bet un castig de peste 400 de lei
Biletul zilei de duminică, 4 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Norvegia. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele două întâlniri din etapa a 11-a a campionatul norvegian. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,08 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Sarpsborg – Molde, care va începe la ora 19:00. Oaspeții sunt lideri în clasament și speră s-și continue parcursul senzațional din acest start de sezon.

ADVERTISEMENT

Ținând cont că este zi fără meciuri la Euro 2020, a doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Stromgodset – Valerenga, care are startul la ora 21:00. După o serie mai puțin reușită, oaspeții au revenit în plutonul fruntaș și visează din nou la titlu.

Golurile de la Sarpsborg – Molde aduc o cotă de 1,74 la biletul zilei

După ce au ratat sezonul precedent titlul în favoarea celor de la Bodo Glimt, Molde pare să-și fi învățat lecția și au început în forță actualul sezon înregistrând un singur eșec în primele 11 etape și punând deja o diferență consistentă față de urmăritoarele sale.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sarpsborg este o formație de pluton în Norvegia și este greu de crezut că poate pune probleme liderului. Asta mai ales că echipa gazdă vine după două înfrângeri consecutive, iar moralul este destul de jos.

Molde are o medie de 2,5 goluri pe meci în acest sezon și nu avem de ce să nu credem că acest lucru se va păstra și la partida cu Sarpsborg. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,35 de la Stromgodset – Valerenga

O întâlnire extrem de interesantă se anunță între Stromsgodset și Valerenga, două dintre formațiile bune ale campionatului Norvegiei, dar care în ultimii ani au avut prestații contradictorii.

Gazdele au și în această stagiune un parcurs sinusoidal și se află abia pe locul 10 în clasament. În schimb, Valerenga pare să fi ieșit din conul de umbră și a ajuns pe podium, iar acum țintește din nou titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Pentru că ne așteptăm la o partidă extrem de echilibrată am ales pronosticul ”nu marchează ambele”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 408 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Sarpsborg – Molde și o cotă de 2,35 pentru ”nu marchează ambele” la Stromsgodset – Valerenga, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,08. Numai bună pentru un câștig de 408 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT