Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 5 februarie 2023. Câștig de peste 750 de lei cu meciuri din Franța și Spania

Biletul zilei de duminică, 5 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 750 de lei cu ajutorul a două meciuri din Ligue 1 și La Liga.
04.02.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 5 februarie 2023 Castig de peste 750 de lei cu meciuri din Franta si Spania
Biletul zilei de duminică, 5 februarie 2023, poate aduce un câștig de peste 750 de lei cu ajutorul a două meciuri din Ligue 1 și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Franța și Spania, în care se dau lupte pentru salvarea de la retrogradare și pentru titlu în campionatul iberic. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,52 la Betano şi aşteptăm un profit remarcabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul AJ Auxerre – Stade Reims, din etapa a 22-a din Ligue 1, care începe la ora 16:00. Gazdele sunt în mare suferință și au nevoie ca de aer de 3 puncte.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – FC Sevilla, din runda a 20-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Catalanii se află într-un moment bun și vor să mențină avansul față de rivala Real Madrid.

Cotă de 3,55 de la Auxerre – Reims pentru biletul zilei

Revenită în vară în prima ligă franceză, Auxerre este departe de a se ridica la pretențiile acestui nivel. Au avut o primă parte de sezon dezastruoasă și la fel au început și 2023, ajungând la șapte înfrângeri consecutive.

ADVERTISEMENT

Conștienți că trebuie să schimbe ceva pentru a putea lupta cu șanse la salvarea de la retrogradare, oficialii gazdelor au făcut câteva transferuri interesante, printre care și portarul Ionuț Radu, adus sub formă de împrumut de la Inter Milano.

Reims stă liniștită la mijlocul clasamentului, mai ales că nu a mai pierdut de la mijlocul lui septembrie. Însă, foamea de puncte a lui Auxerre ar putea să pună capăt acestei serii. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 3,55 oferită de Betano este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Barcelona – Sevilla aduc o cotă de 2,12

Catalanii sunt pe o pantă ascendentă în 2023, s-au distanțat la 5 puncte în clasament de Real Madrid și vor să păstreze acest avans, însă pe Camp Nou vine ”alunecoasa” formație a lui Jorge Sampaoli, FC Sevilla.

Barcelona a scăpat în această iarnă de Memphis Depay și Hector Bellerin, dar Xavi este nemulțumit că nu a pus nimic în loc. Au fost foarte aproape de a aduce un internațional mexican, dar din cauza unei întârzieri de 18 secunde transferul nu s-a putut realiza.

ADVERTISEMENT

Sevilla are un sezon  mai degrabă dezamăgitor, dar poate oricând să pună probleme. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Betano o cotă de 2,12.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 752 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Betano o cotă de 3,55 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul AJ Auxerre – Stade Reims și o cotă de 2,12 pentru ”ambele marchează” la FC Barcelona – FC Sevilla, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,53. Numai bună pentru un câștig de 752 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT