Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică 5 iulie 2020. Triplăm banii cu victoriile granzilor

05.07.2020 | 00:22
Biletul zilei la pariuri duminica 5 iulie 2020 Triplam banii cu victoriile granzilor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică 5 iulie 2020. Sâmbătă a fost din nou o zi în care am înverzit biletul de pariuri, așa că ar fi indicat să mergeți și astăzi pe mâna noastră dacă vreți să faceți profit. Cei doi granzi ai Spaniei joacă în deplasare în etapa cu numărul 34 din La Liga . Real Madrid are meci greu la Bilbao, iar Barcelona poate întrerupe seria de egaluri la Villarreal. Victoriile celor două ne aduc o cotă totală de 3,15 la Superbet.

Primul meci de pe bilet este cel al liderului Real Madrid, pe terenul lui Athletic Bilbao. Fluierul de start se dă la ora 15:00 şi se anunţă o partidă dificilă pentru elevii lui Zinedine Zidane. Bilbao e o nucă tare pentru orice formaţie pe teren propriu, iar Real va avea de tras pentru 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci este cel dintre Villarreal şi Barcelona, de la ora 23:00. Catalanii sunt chinuiţi de probleme, iar asta se simte în prestaţiile lui Messi şi compania. N-au câştigat de două etape şi au ajuns să aibă 4 puncte sub marea rivală Real Madrid. Cu doar 5 runde rămase, şansele la titlu sunt minime.

Biletul zilei la pariuri, duminică, 5 iulie 2020. Real, favorită la titlu

Athletic Bilbao e pe locul 8 în campionat, imediat sub locurile de cupe europene, la 2 puncte de Real Sociedad şi 4 de Getafe. Mai are la dispoziţie cinci meciuri pentru a încerca să sufle locul uneia dintre ele. Prima ocazie va fi contra lui Real Madrid, dar partida se anunţă extrem de dificilă, pentru că elevii lui Zidane merg ceas, având 5 victorii la rând.

ADVERTISEMENT

Real Madrid este lider, cu 74 de puncte. În sfârşit, pare în postura de a câştiga titlul în Spania. Ar fi al doilea trofeu pentru Zidane pe banca albilor, după cel din 2017. Cele 4 puncte avans în faţa Barcelonei îi permit Realului să facă şi un pas greşit, dar e un lucru pe care vor încerca să îl evite. „2 solist“ are cota 1,75 la Superbet.

VEZI AICI COTELE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Barcelona aşteaptă paşii greşiţi ai rivalei

Villarreal ocupă poziţia a cincea, la doar 3 puncte de ultimul loc de Champions League. N-are nicio înfrângere în ultimele 5 etape, dar în faţa Barcelonei nu a câştigat din 2008. Ultimul meci direct de pe terenul gazdelor de azi a fost extrem de spectaculos, terminându-se cu scorul de 4-4.

ADVERTISEMENT

Barcelona a remizat în ultimele două etape, 2-2 cu Celta Vigo şi Atletico, şi are de recuperat 4 puncte faţă de Real Madrid în următoarele 5 meciuri, misiune ce pare imposibilă. Catalanii se confruntă cu probleme, Setien a primit ultimatumul, Messi a refuzat prelungirea contractului, iar Griezmann ar putea părăsi Camp Noul. Nu sunt condiţiile optime, dar Barcelona se poate impune. „2 solist“ are cota 1,80 la Superbet.

Biletul zilei la pariuri, 5 iulie 2020
Biletul zilei la pariuri, 5 iulie 2020

Rezumând, victoriile lui Real Madrid pe terenul lui Athletic Bilbao şi a Barcelonei la Villarreal ne aduc o cotă totală de 3,15 la Superbet. Nu sună rău un profit de 215 lei pentru 100 mizaţi.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT