Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 7 august 2022. Câștig de aproape 550 de lei cu meciuri din Ligue 1 și Premier League

Biletul zilei de duminică, 7 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele Franței și Angliei.
06.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 7 august 2022 Castig de aproape 550 de lei cu meciuri din Ligue 1 si Premier League
Biletul zilei de duminică, 7 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele Franței și Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Ligue 1 și Premier League, competiții care se află la runda inaugurală a noului sezon. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,45 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Toulouse – OGC Nice, din Ligue 1, care va începe la ora 14:00. Oaspeții au avut o campanie de achiziții fructoasă și visează să lupte cu colosul PSG la titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este West Ham United – Manchester City, din Premier League, care se va disputa de la ora 18:30. Pep Guardiola are un start dificil în campania de apărare a trofeului.

Cotă de 2,09 de la Toulouse – Nice pentru biletul zilei

Este clar că formația de pe Coasta de Azur este favorită în fața unei nou promovate, dar Toulouse a avut un sezon excelent în Ligue 2 și vrea să înceapă cu dreptul noul sezon pentru a nu mai avea probleme pe final.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Tehnicianul lui Nice, Lucien Favre, a făcut o campanie de achiziții excepțională, reușind să-i aducă pe experimentații Kasper Schmeichel și Aron Ramsey, dar și câțiva tineri de mare perspectivă, printre care și Rareș Ilie de la Rapid.

Rămâne de văzut cât de repede va reuși elvețianul să creeze o echipă sudată cu atâtea nume noi. La acest meci vom miza pe varianta ”gazdele marchează în prima repriză”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 2,09.

ADVERTISEMENT

Echilibrul de la West Ham – Manchester City aduce o cotă de 2,13

Debutul noului sezon din Premier League le aduc campionilor o deplasare extrem de dificilă pe terenul ”ciocănarilor”, o formație mai mult decât incomodă care în stagiunea precedentă i-a încurcat pe ”cetățeni” la Londra.

Pep Guardiola și-a betonat atacul odată cu aducerea lui Erling Haaland, dar a avut și cea mai importantă campanie de vânzări din istoria lui City. Astfel, în conturile clubului au intrat nu mai puțin de 174 milioane lire sterline.

ADVERTISEMENT

Sunt multe semne de întrebare înaintea acestui start, mai ales că Manchester City a fost redusă la tăcere de Liverpool în Supercupa Angliei. În aceste condiții, am ales pronosticul ”PSFX”, pentru că și cota de 2,13 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 445 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,09 pentru pronosticul ”gazdele marchează în prima repriză” în meciul Toulouse – OGC Nice și o cotă de 2,13 pentru ”PSFX” la West Ham United – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,45. Numai bună pentru un câștig de 445 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT