Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 7 mai 2023. Câștig de aproape 450 de lei cu meciuri din Italia și Franța

Biletul zilei de duminică, 7 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Ligue 1.
06.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri duminica 7 mai 2023 Castig de aproape 450 de lei cu meciuri din Italia si Franta
Biletul zilei de duminică, 7 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Ligue 1. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri campionatele Italiei și Franței, în care joacă formații de tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,49 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit satisfăcător.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Atalanta Bergamo – Juventus Torino, din etapa a 34-a din Serie A, care începe la ora 13:30. Ambele echipe trag tare pentru Top 4 și un loc în ediția viitoare a Champions League.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Troyes – PSG, din runda a 34-a din Ligue 1, programată de la ora 21:45. Oaspeții se pot apropia decisiv de titlu cu o victorie pe terenul unei formații ca și retrogradată.

Victoria Atalantei aduce o cotă de 2,40

La Bergamo este un meci cu cuțitele pe masă, deoarece se joacă pentru un loc în Top 4 și participarea în ediția viitoare a Champions League. Juventus a reintrat cu șanse mari în cărți după ce i-a fost anulată sancțiunea de 15 puncte.

ADVERTISEMENT

După o serie de cinci partide fără victorie în toate competițiile, ”Bătrâna Doamnă” și-a revenit în etapa precedentă când a învins, nu fără emoții Lecce. Marea problemă a lui Max Allegri o reprezintă faptul că la mijlocul săptămânii urmează un joc extrem de important cu Sevilla, în semifinalele Europa League.

Atalanta este într-o serie excelentă cu trei succese la rând și își joacă una dintre ultimele șanse la a mai prinde locul 4. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,87 de la Troyes – PSG pentru biletul zilei

Deși sunt aproape de un nou titlu de campioni, parizienii sunt pe un cazan cu pulbere în ultima perioadă, iar escapada superstarului Lionel Messi în Arabia Saudită, care i-a adus o suspendare de două săptămâni, a aprins și mai tare focul.

Tocmai pentru a încerca să-i mai înbuneze pe fanii extrem de supărați, elevii lui Christophe Galtier vor încerca să se impună la Troyes și să se apropie decisiv de câștigarea coroanei în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Este un obiectiv destul de ușor de atins, gazdele fiind ca și retrogradate și având a doua cea mai slabă apărare din campionat. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist și sub 4,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,87.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 449 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Atalanta Bergamo – Juventus Torino și o cotă de 1,87 pentru ”2 solist și sub 4,5 goluri” la Troyes – PSG, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,49. Numai bună pentru un câștig de 449 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT