Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 7 martie 2021. AC Milan și ”Derby of Manchester” ne aduc aproape 300 de lei

06.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 7 martie 2021 AC Milan si Derby of Manchester ne aduc aproape 300 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 7 martie 2021. Un meci din Premier League și unul din Serie A, o cotă totală de 2,98 oferită de  Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 300 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Prima partidă care ne interesează este din Italia și se joacă de la 16:00, la Verona, între echipa locală Hellas și una dintre candidatele la câștigarea campionatului, AC Milan.

ADVERTISEMENT

A doua partidă vine Anglia, respectiv derby-ul orașului Manchester, dintre liderul din Premier Leaue, City și ocupanta locului secund, United. ”Cetățenii” conduc autoritar în clasamentul Angliei, însă întâlnirile dintre cele două mari rivale din Manchester au fost întotdeauna pasionante. Meciul este programat pe Etihad Stadium, de la ora 18:30.

Biletul zilei la pariuri, duminică, 7 martie 2021. Cotă de 1,71 pentru ”ambele marchează” în Hellas – Milan

AC Milan este o veritabilă mașinărie de goluri în meciurile disputate în deplasare, în acest sezon. Din cele 12 întâlniri disputate pe teren străin ”Diavolii milanezi” au marcat în 11 și au o medie de două goluri per meci. În plus, rossoneri nu au voie să facă nici un pas greșit pentru a nu le permite rivalilor de la Inter să se distanțeze și mai mult în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În prezent, diferența dintre Milan și Inter este de 6 puncte în favoarea nerazzurii-lor astfel că, Milan este obligată să marcheze, să pună presiune pe gazde și, eventual, să obțină al 17-lea succes stagional. Un argument în plus pentru cel puțin un gol marcat de Milan este forma sportivă excelentă a lui Zlatan Ibrahimovic, autor a 14 goluri în actualul campionat.

De partea cealaltă, Hellas Verona traversează o perioadă foarte bună. Neînvinsă de patru partide, Hellas a marcat cel puțin un gol în toate aceste jocuri, iar în ceea ce privește eficacitatea de ”acasă”, veronezii au o medie de 1,6 goluri per meci, reușind să marcheze în 9 din cele 11 meciuri de pe Marc’Antonio Bentegodi. În aceste condiții, mergem pe varianta „ambele marchează”, cotată cu 1,71 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Combinația 1X și peste 2,5 goluri în City – United ne aduce o cotă de 1,74

În Anglia lupta la titlu pare să fie deja antamată de Manchester City, trupa lui Pep Guardiola având un avans impresionant de 14 puncte față de a doua clasată, Mancheter United, adversara ”Cetățenilor” de duminică. În aceste condiții, rezultatul final contează mai puțin pentru United care va încerca doar să o încurce pe rivala locală.

Cu doar 11 etape rămase de disputat din actualul campionat United și City vor miza pe spectacol în întâlnirea directă, trupa lui Guardiola fiind aproape imposibil de întrecut. Forma sportivă excelentă a lui City este convingătoare pentru a miza pe o victorie, sau un rezultat de egalitate, să-l numim clasic într-un derby.

ADVERTISEMENT

Ultima întâlnire din Premier Leaue, dintre cele două echipe, s-a încheiat cu victoria lui City, pe ”Teatrul viselor”, astfel că United va face tot ce-i va sta în putință să-și ia revanșa, iar acest lucru o va face să se deschidă și să dea spații mari de manevră fotbaliștilor de la City. În aceste condiții, vom alege pentru biletul zilei din 7 martie pronosticul „1X și peste 2,5 goluri”, cotat cu 1,74 la  Get’s Bet.

Câștig de aproape 300 de lei cu biletul zilei de duminică, 7 martie, la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul „ambele marchează” în Verona – Milan și o cotă de 1,74 tot pentru „1X și peste 2,5 goluri” în Manchester City – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,98. Numai bună pentru un câștig de aproape 300 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT