Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 7 noiembrie 2021. Câștig de aproape 290 de lei de la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de duminică, 7 octombrie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 289 de lei.
06.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 7 noiembrie 2021 Castig de aproape 290 de lei de la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de duminică, 7 noiembrie 2021, îl dedicăm meciurilor din Premier League și Serie A. În primul caz am ales un duel de la care ne așteptăm să ne facem plinul de goluri. Cea de-a doua propunere este un veritabil ”cutremur” din campionatul italian, o înfruntare între campioana en titre și marea rivală locală.

Primul meci la care ne vom opri se joacă de la ora 18:30, între două echipe cu aspirații mari în actualul campionat, și o situație aproape identică în clasament. Pentru cea de-a doua propunere vom merge în Italia pentru a urmări la treabă două dintre cele mai galonate echipe din peninsulă, AC Milan și Inter Milano. Și câștigul, de 289 lei, mulțumită unei cote totale de 2,89, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi, este la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

ADVERTISEMENT

Prima partidă la care ne-am oprit este cea din campionatul Angliei, dintre West Ham United și Liverpool. Este exact genul de meci care îți face cu ochiul să pariezi pe el, pentru multitudinea de opțiuni pe care ți le oferă. Noi nu vom încerca vreun pont din categoria celor speciale, ci mergem la sigur pe goluri, multe goluri.

A doua propunere se dispută la ceas de Champions League, ora 21:45, altfel o oră obișnuită pentru meciurile tari din campionatul Italiei, și în general din întrecerile importante ale Europei. Numele celor două oponente nu avea cum să ne lase indiferenți. În plus, situația din clasament ne îndreptățește și ea să așteptăm cu înfrigurare acest meci.

ADVERTISEMENT

West Ham – Liverpool ne aduce pe biletul zilei o cotă de 1,80

Întâlnirea dintre West Ham și Liverpool nu are cum să fie altfel decât o pledoarie pentru fotbal, un meci în care ne așteptăm ca ambele echipe să marcheze, dacă nu la foc automat, atunci regulat, să zicem câte una, două reușite în fiecare repriză. Sigur că astea sunt datele hârtiei, asta ar trebui să se întâmple dacă aruncăm o privire peste ceea ce s-a întâmplat în acest campionat în Premier League.

În plus, știm că în Anglia o echipă, oricât de mică, nu va ceda cu una cu două, indiferent de numele adversarului întâlnit. Nu va ceda, în sensul în care chiar dacă, în cazul de față West Ham pornește aparent cu șansa a doua, va încasa așa cum ne-a arătat că știe să o facă, dar va crea și momente de deranj în apărarea ”cormoranilor”.

ADVERTISEMENT

Este inutil să vă reamintim că cele două oponente sunt într-o formă foarte bună. Dacă la Liverpool acest lucru este ceva obișnuit, West Ham a renăscut sub bagheta lui David Moyes și chiar a arătat că este una dintre echipele ofensive din Premier League. Din tabăra lui Jurgen Klopp ne așteptăm ca Mohamed Salah să-și continue recitalul de goluri. Pentru ca pariul să fie cât se poate de atractiv vom miza cu încredere pe apetitul ofensiv al celor două oponente și mizăm pe ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 1,80 la Get’s Bet ne face cu ochiul.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

AC Milan – Inter Milano ne aduce o cotă de 1,60 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 21:45, din Italia, dintre campioana Inter și marea rivală AC Milan, aici opțiunile de pariere nu sunt chiar atât de multe. Sigur că am putea încerca opțiuni fantasmagorice, dar preferăm să mergem pe cifre, statistici și alte realități pe care le avem la îndemână. Dată fiind situația din clasament, dar și contextul istoric, vom miza pe o remiză cu goluri de ambele părți.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că nu arătăm respectul cuvenit celor două mari cluburi din Peninsulă, ci vom merge pe ceea ce ar trebui să se întâmple într-o astfel de confruntare. AC Milan este constantă, chiar dacă acest lucru nu le-a adus titlul mult visat în precedenta ediție de campionat, ba chiar l-au pierdut în fața rivalei Inter, care, însă, este departe totuși de ceea ce a arătat sub comanda lui Antonio Conte ajuns între timp în Anglia, la Tottenham.

Ambele echipe au înscris mult în primele 11 etape, dar au și medii de aproximativ un gol încasat per meci ceea ce ne îndreptățește să mizăm pe o remiză cu goluri de ambele părți. Știm însă că nu întotdeauna se marchează foarte multe goluri în duelurile dintre cele două așa că vom mergem pe o miză care ne dă încredere în reușită, ”ambele marchează”, pont ce are o cotă de 1,60 la Get’s Bet.

289 de lei, câştigul posibil cu biletul zilei din 7 noiembrie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi pentru ziua de duminică, 7 noiembrie 2021, West Ham United – FC Liverpool, respectiv AC Milan – Inter Milano, ne aduc o cotă totală de 2,89 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide, pentru că și profitul preconizat este unul atractiv.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT