Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 8 ianuarie 2023. Câștig de aproape 700 de lei cu meciuri din Anglia și Spania

Biletul zilei de duminică, 8 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 700 de lei cu ajutorul a două meciuri din Cupa Angliei și La Liga.
07.01.2023 | 23:00
Biletul zilei la pariuri duminica 8 ianuarie 2023 Castig de aproape 700 de lei cu meciuri din Anglia si Spania
Biletul zilei de duminică, 8 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 700 de lei cu ajutorul a două meciuri din Cupa Angliei și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și Spania, care sunt mari derby-uri pentru fotbalul din aceste țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,22 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Manchester City – Chelsea Londra, din turul 3 al Cupei Angliei, care începe la ora 18:30. Este cel mai tare meci al acestei faze a unei competiții pe care marile cluburi visează să o câștige.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atletico Madrid – FC Barcelona, din etapa a 16-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Partida de pe Wanda Metropolitano naște pasiuni extraordinare.

Golurile de la Manchester City – Chelsea aduc o cotă de 2,33

Cele două formații se reîntâlnesc la trei zile distanță de la derby-ul din Premier League, atunci când trupa lui Pep Guardiola s-a impus pe Stamford Bridge cu 1-0 într-un joc cu multe ocazii de ambele părți.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca ambii manageri să schimbe destul de mult echipele de start pentru întâlnirea din Cupa Angliei și să ofere mai multe minute jucătorilor care nu prind constant primul ”11” în campionat.

Din acest motiv așteptăm un joc și mai deschis decât în urmă cu 3 zile și care, cel mai probabil, va aduce și mai multe goluri. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 3-4”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,33.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,10 de la Atletico Madrid – Barcelona pentru biletul zilei

Catalanii merg pe Wanda Metropolitano după două jocuri în care nu au strălucit. A fost un 1-1 pe Camp Nou în derby-ul orașului cu Espanyol, iar apoi o calificare chinuită în Cupa Spaniei, cu 4-3 după prelungiri pe terenul modestei Intercity, din liga a treia.

În plus, Xavi Hernandez nu-l va avea la dispoziție pe golgheterul Robert Lewandowski, suspendat după cartonașul roșu primit la începutul lunii noiembrie într-un meci împotriva Osasunei.

ADVERTISEMENT

Este un moment prielnic pentru Atleti să dea marea lovitură în fața rivalilor din Barcelona, mai ales că atmosfera de pe stadion va fi una incendiară. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 3,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 688 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,33 pentru pronosticul ”total goluri: 3-4” în meciul Manchester City – Chelsea Londra și o cotă de 3,10 pentru ”1 solist” la Atletico Madrid – FC Barcelona, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,22. Numai bună pentru un câștig de 688 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT