Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 9 august 2020. Profitul vine din Scoţia

08.08.2020 | 23:56
Biletul zilei la pariuri duminica 9 august 2020 Profitul vine din Scotia
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 9 august 2020. După patru seri consecutive de fotbal european, în Europa League şi Champions League, a venit vremea să ne orientăm spre campionatele interne. Avem o cotă totală de 2,50 numai bună de jucat la Betano.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Glasgow Rangers şi St. Mirren, de la 17:00, în etapa secundă din campionatul Scoţiei. Formaţia lui Ianis Hagi are de gând să lupte până la final cu Celtic pentru titlul de campioană şi nu-şi permite să irosească niciun punct, chiar dacă abia a început campionatul.

ADVERTISEMENT

Kilmarnock – Celtic Glasgow, de la 18:30, este a doua partidă de pe biletul zilei. Oaspeţii sunt favoriţi nu doar în acest meci, ci şi la adjudecarea unui nou titlu de campioană. Ar fi al zecelea consecutiv.

Biletul zilei la pariuri, duminică, 9 august 2020. Ultimele două directe s-au terminat 1-0 pentru Rangers

Rangers este într-o continuă reconstrucţie după problemele care au dus la faliment. De când a promovat pe prima scenă, a terminat o dată pe 3 şi de 3 ori pe locul secund. În acest sezon, poate să-i ofere o replică serioasă lui Celtic, dar nu-şi permite să irosească puncte. Cinci din ultimele 6 partide oficiale disputate s-au încheiat cu 1-0, fie că a câştigat sau nu.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

St. Mirren se află la al treilea sezon consecutiv în prima divizie. În acest interval, nu a înscris niciodată în poarta lui Rangers. Au fost câte două partide încheiate cu 1-o (cele mai recente), două cu 2-o şi una 4-o pentru gazdele de azi. Nici astăzi nu are cim să pună mari probleme, dar nu ne aşteptăm la un festival de goluri. Betano oferă cota 1,47 pentru „1 şi sub 4,5 goluri“.

Celtic, spre al zecelea titlu

Kilmarnock, cel mai vechi club din Scoţia, este o formaţie de mijlocul clasamentului. În 2019, a terminat chiar pe locul al treilea în campionat, una dintre cele mai bune clasări din istoria recentă. Contra lui Celtic, a pierdut precedentele 6 directe, ultimele 3 dintre ele terminându-se cu acelaşi scor: 1-3.

ADVERTISEMENT

Celtic este cea mai puternică echipă scoţiană. Are nouă titluri consecutive şi îl caută pe al zecelea. În prima etapă a făcut o demonstraţie de forţă, impunându-se cu 5-1 în faţa lui Hamilton. În sezonul precedent, Celtic a marcat de 89 de ori în 30 de meciuri. 22 dintre acele partide au fost de „over“. „2 şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,70 la Betano.

Biletul zilei la pariuri, 9 august 2020
Biletul zilei la pariuri, 9 august 2020

În concluzie, victoria lui Rangers în faţa lui St. Mirren, într-un meci cu cel mult 4 goluri pe tabelă, coroborată cu un succes al lui Celtic la Kilmarnock şi cel puţin 3 goluri înseamnă o cotă totală de 2,50 la Betano. Sau 150 de lei profit pentru 100 investiţi.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT