Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 9 ianuarie 2022. Meciurile din Serie A ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de duminică, 9 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din etapa a 21-a a campionatul Italiei.
08.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 9 ianuarie 2022 Meciurile din Serie A ne aduc un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două derby-uri din Serie A în care joacă patru dintre forțele fotbalului peninsular. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,76 la Superbet şi aşteptăm un profit consistent.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul AS Roma – Juventus Torino, care va începe la ora 19:30. Deși au avut o primă parte de campionat mult sub așteptări, cele două formații pot oferi oricând un spectacol agreabil.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Inter Milano – Lazio Roma, care are startul la ora 21:45. Gazdele simt în ceafă răsuflarea rivalei din oraș și nu âși permit să fac pași greșiți în lupta la titlu.

Cotă de 2,15 de la Roma – Juventus pentru biletul zilei

Ambele echipe sunt în căutarea gloriei de altă dată, însă meciul de pe Stadio Olimpico poate fi văzut și ca un duel tactic între cei doi mari antrenori, Jose Mourinho și Massimiliano Allegri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Bătrâna Doamnă” este o umbră a formației de acum câteva sezoane și acest lucru se vede și în cifrele dezastruoase. Torinezii au cel mai slab atac din ultimii 20 de ani și asta arată că plecarea lui Cristiano Ronaldo este mai clară acum.

De partea cealaltă, Roma arată forță ofensivă, însă multă fragilitate în plan defensiv, lucru puțin atipic pentru echipele lui Mourinho. Pentru acest joc am ales pronosticul ”se marchează minim două goluri în repriza a doua”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Superbet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Inter – Lazio aduc o cotă de 1,75

La Milano se vor afla față în față două dintre cele mai bune atacuri ale momentului din Serie A. Edin Dzeko și Lautaro Martinez marchează pe bandă rulantă și au reușit să o ducă pe Inter pe prima poziție în clasament.

Lazialii își pun toate speranțele în atacantul naționalei Italiei, Ciro Immobile, dar au dezavantajul că toate secretele lor sunt știute perfect de antrenorul Simone Inzaghi, cel care în vară a decisă plece de pe Olimpico pentru a merge la campioana en-titre.

ADVERTISEMENT

Interul a beneficiat de pauză în runda trecută din cauza cazurilor de Covid de la Bologna, în timp ce Lazio a făcut un spectaculos 3-3 acasă cu Empoli. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 1-3”, care are la Superbet o cotă de 1,75.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 358 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”se marchează minim două goluri în repriza a doua” în meciul AS Roma – Juventus Torino și o cotă de 1,75 pentru ”total goluri: 1-3” la Inter Milano – Lazio Roma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,76. Numai bună pentru un câștig de 358 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT