Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică 9 iunie. Câștig de peste 500 lei cu meciuri de fotbal

Biletul zilei la pariuri, duminică 9 iunie, îți poate aduce un câștig de peste 500 de lei grație combinației amicalelor dinaintea EURO 2024, dacă alegi să mizezi o sumă frumoasă.
08.06.2024 | 23:54
Biletul zilei la pariuri duminica 9 iunie Castig de peste 500 lei cu meciuri de fotbal
Biletul zilei de duminica 9 iunie, câștig de 500 de lei cu meciurile amicale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Biletul zilei de duminică, 9 iunie, ne aduce în prim-plan două partide de fotbal foarte interesante. Primul meci va avea loc între naționala de fotbal a Italiei și reprezentativa Bosniei și Herțegovinei. Al doilea meci ales de noi pentru biletul zilei este cel dintre Franța și Canada, meci premergător participării „Cocoșilor Galici” la Campionatul European din Germania.

Cotă 2.32 pentru proaspăt transferatul la Real Madrid, Kylian Mbappe, pentru a trimite cel puțin trei șuturi pe spațiul porții

Naționala condusă de Didier Deschamps vine după o victorie cu 3-0 în fața reprezentativei din Luxemburg, astfel că foștii finaliști ai Cupei Mondiale își doresc să aibă un moral excelent înaintea turneului final din Germania. Înainte să-și facă bagajele pentru turneul final, francezii mai trebuie să dea piept într-o partidă amicală cu reprezentativa Canadei.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe dorește să readucă trofeul european în „Hexagon” după o pauză de 24 de ani, atacantul fiind unul dintre pilonii de bază în ultimii ani la echipa națională, unde a strâns deja 78 de selecții, în care a reușit să puncteze de nu mai puțin de 47 de ori.

Aducerea trofeului mult râvnit în Franța ar duce un „adio” perfect față de țara sa, plecarea starului francez la Real Madrid nefiind văzută cu cei mai buni ochi de iubitorii fotbalului din Franța.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe are o cotă de 2.32 pentru a trimite cel puțin trei șuturi pe spațiul porții. Având în vedere apetitul ofensiv al Franței, cu siguranță că o să fie un adevărat „asediu” la poarta Canadei, astfel această cotă pare mai mult decât realizabilă.

Partida dintre Italia și reprezentativa națională a Bosniei și Herțegovina ne aduce o cotă de 2.52

Așteptările poporului din „cizmă” sunt cu siguranță ridicate, având în vedere că Italia este campioana en-titre a Campionatului European. După un 0-0 sec cu naționala Turciei, italienii se văd obligați să atace în ultimul lor amical dinaintea turneului final, pentru a-și recupera moralul avut la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Partida cu Bosnia și Herțegovina pare a fi testul perfect pentru băieții lui Luciano Spalletti, care vor cu siguranță să repete parcursul de la europeanul anterior. Cu Federico Chiesa revenit complet după accidentare, „azzuri” par a se putea duela cu orice echipa națională de top.

Mizăm pe pofta ofensivă a italienilor în ultimul amical înainte de EURO, câștigarea fiecărei reprize de către Italia ne aduce o cotă de 2.52. Acest lucru pare foarte probabil dacă analizăm ultimele partide ale fiecărei formații, Bosnienii având 5 înfrângeri consecutive, iar Italia nefiind înfrântă în ultimele 5 partide disputate.

ADVERTISEMENT

În concluzie, pentru biletul zilei de azi avem o cotă de 2.32 pentru pronosticul „minim 2.5 șuturi pe poartă Kylian Mbappe” în partida Franța – Canada și o cotă de 2.52  pentru „Italia câștigă ambele reprize” pentru partida Italia – Bosnia și Herțegovina, care adunate pe un singur bilet ne oferă o cotă totală de 5.84 de la Betano. Numai bună pentru un câștig de peste 584 de lei dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

Betano
Biletul zilei la pariuri, dumincă 9 iunie. Câștig de peste 500 lei cu ajutorul meciurilor de fotbal

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT