Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, duminică, 9 mai 2021. Câștig de peste 500 de lei din Liga 1 și Premier League

08.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 9 mai 2021 Castig de peste 500 de lei din Liga 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică, 9 mai 2021. Un meci din Liga 1 și altul din Premier League, o cotă totală de 5,04 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 500 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani, din etapa a șaptea a play-off-ului din Liga 1, care va începe la ora 19.00. Oltenii par să fi ieșit din lupta la titlu, dar un rezultate dezamăgitor cu Botoșani ar clarifica de tot lucrurile.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Arsenal Londra – West Bromwich Albion, din etapa a 35-a din Premier League, care are startul la ora 21:00. Este un duel între două formații care și-au cam pecetluit soarta pentru sezonul viitor.

Meciul U Craiova – Botoșani aduce o cotă de 2,40 la biletul zilei

Întâlnirea de stadionul ”Ion Oblemenco” este una în care oltenii sunt obligați să câștige dacă vor să mai spere că pot lupta la titlu, dar în același timp ei au nevoie de un succes pentru că altfel vor tremura și pentru ultimul loc pe podium.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Botoșaniul nu a avut parte de evoluțiile dorite în play-off, iar eșecul înregistrat în runda precedentă cu FCSB a redeschis discuțiile privind faptul că trupa lui Marius Croitoru are un complex în fața ”roș-albaștrilor”.

Moldovenii au arătat mari probleme în starturile de meci și în aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”Universitatea Craiova câștigă prima repriză”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 de la partida Arsenal – West Brom

Surprinzător, ”tunarii” nu au reușit să marcheze în partida cu Villarreal și au ratat calificarea în finala Europa League, competiție care însemna ultima șansă pentru elevii lui Mikel Arteta să prindă un loc de Champions League în sezonul viitor.

Deși mai are șanse matematice pentru Europa League prin campionat, este greu de crezut că Arsenal va reuși să remonteze o diferență importantă de puncte și asta în condițiile în care mentalul jucătorilor este în acest moment la pământ.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, West Brom pare împăcată cu gândul în sezonul următor va coborî în Championship. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 504 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”Universitatea Craiova câștigă prima repriză” în meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani și o cotă de 2,10 pentru ”sub 2,5 goluri” la Arsenal – West Brom, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,04. Numai bună pentru un câștig de 504 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT