Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 9 octombrie 2022. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri din Anglia și Spania

Biletul zilei de duminică, 9 octombrie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga.
08.10.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 9 octombrie 2022 Castig de peste 350 de lei cu meciuri din Anglia si Spania
Biletul zilei de duminică, 9 octombrie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și La Liga. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două două întâlniri din Anglia și Spania, în care evoluează formațiile aflate pe primul loc în aceste campionate. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,77 la Unibet şi aşteptăm un profit major.

Deschidem biletul zilei de duminică la pariuri cu meciul Arsenal Londra – FC Liverpool, din etapa a 10-a din Premier League, care începe la ora 18:30. ”Tunarii” au cel mai bun start de sezon din ultimii 10 ani și fanii se gândesc deja la marele trofeu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Barcelona – Celta Vigo, din runda a 8-a din La Liga, programată de la ora 22:00. Sub comanda lui Xavi, catalanii par să revină la formația extraordinară din perioada când pe teren se află Leo Messi.

Cotă de 1,57 de la Arsenal – Liverpool pentru biletul zilei

Londonezii ajung la marele derby de pe Emirates după șapte victorii și o singură înfrângere, cea din meciul cu Manchester United, însă ceea ce impresionează cel mai mult este jocul plăcut ochiului arătat de trupa lui Mikel Arteta.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, se strâng tot mai multe critici în dreptul lui Jurgen Klopp, managerului reproșându-i-se pe lângă rezultatele mai mult decât modeste, mai ales faptul că a premis în vară plecarea lui Sadio Mane.

Este totuși un derby cu mari așteptări între două echipe cu ofensive redutabile. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 2,5”, care are la Unibet o cotă de 1,57.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Barcelona – Celta Vigo aduc o cotă de 2,40

Deși au ajuns pe primul loc în La Liga după 7 etape, catalanii vin după o înfrângere cu cântec în Champions League, pe terenul lui Inter Milano, și nu au în cap decât să se revanșeze în fața propriilor suporteri.

Pe Camp Nou va veni Celta Vigo, o formație de mijlocul clasamentului, dar care oricând poate pune probleme. Cu o defensivă destul de șubredă, trupa lui Eduardo Coudet va trebui să se închidă bine pe două linii și să mizeze pe arma contraatacului.

ADVERTISEMENT

Însă, Barcelona are cel mai bun atac din campionat și pe Robert Lewandowski într-o formă de invidiat. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: peste 3,5”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 377 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,57 pentru pronosticul ”total goluri: peste 2,5” în meciul Arsenal Londra – FC Liverpool și o cotă de 2,40 pentru ”total goluri: peste 3,5” la FC Barcelona – Celta Vigo, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,77. Numai bună pentru un câștig de 377 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT