ADVERTISEMENT
Sport

Biletul zilei la pariuri, joi 1 iulie 2021. Două meciuri din Brazilia ne aduc aproximativ 500 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de joi, 1 iunie 2021, are un câştig potenţial de 494 de lei. Mizăm pe două confruntări din campionatul brazilian.
Autor: Cristi Maciuca | 30.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, joi 1 iulie 2021. Două meciuri din Brazilia ne aduc aproximativ 500 de lei la Get’s Bet
Biletul zilei la pariuri, joi, 1 iulie 2021. Două meciuri din Brazilia ne aduc aproximativ 500 de lei la Get’s Bet. FOTO: Twitter Sao Paulo FC

Runda cu numărul 8 din Seria A braziliană continuă și la noapte. Două dintre cele mai atractive meciuri din această rundă sunt Internacional RS – Palmeiras și Corinthians – Sao Paulo. Pariem 100 de lei la Get’s Bet şi aşteptăm un câştig de 494 de lei.

ADVERTISEMENT

Primul duel de pe biletul zilei este Internacional RS – Palmeiras, o confruntare între ocupantele locurilor 13 și 3. Până în această rundă, ambele au marcat, dar au și încasat destul de multe goluri. Gazdele sunt pe minus, cu un golaveraj de 8-11, în timp ce oaspeții au puncat de 13 ori și au luat 9 goluri.

Al doilea joc de pe biletul zilei este un derby de tradiție al Braziliei, Corinthians – Sao Paulo. Niciuna dintre cele două nu are un început strălucit de sezon, fiind poziționate în partea a doua a clasamentului. Gazdele sunt pe locul 11, în timp ce oaspeții sunt pe poziție retrogradabilă, 17.

ADVERTISEMENT

Peste 2,5 goluri la cota 2,15 pe biletul zilei

Internacional se confruntă cu probleme medicale înainte să primească vizita lui Palmeiras. Trei fotbaliști sunt indisponibili din cauza problemelor medicale. Boschilia, Lomba și Boledo sunt fotbaliștii accidentați.

Nici Palmeiras nu se poate baza pe întreg lotul pentru deplasarea va începe la ora 01:00, ora României. Nu mai puțin de trei fotbaliști ai oaspeților sunt plecați la Copa America, Gomez, Vina și Weverton, în timp ce Gabriel Veron este accidentat. Pe locul 13 în Seria A braziliană, Internacional nu are decât nouă puncte și a câștigat două partide în cele șapte etape care s-au scurs până acum, cu Chapecoense (2-1) și Bahia (1-0). Ambele succese au fost obținute însă în deplasare.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, oaspeții, care ocupă ultima treaptă a podiumului, au 13 puncte, cu patru mai puține decât liderul Bragantino. Până acum, Palmeiras a înregistrat patru victorii, un rezultat de egalitate și două înfrângeri. În ultima etapă s-a impus greu, acasă, cu Bahia, scor 3-2. „Peste 2,5 goluri“ are cotă 2,15 la Get’s Bet.

Cota 2,30 pentru GG pe biletul zilei

Corinthians și Sao Paulo se pregătesc pentru episodul cu numărul 346 din „Classico Majestoso”, programt în această noapte la ora 03:30. Împreună cele două formații au 13 titluri de campioană, avantajul fiind sensibil de partea gazdelor, care s-au impus de șapte ori în Seria A din Brazilia.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Corinthians are un palmares incredibil cu Sao Paulo atunci când joacă pe teren propriu, acolo unde nu a pierdut niciunul din ultimele 14 derbyuri (10 victorii, 4 egaluri). În acest start de campionat, gazdele au înregistrat două victorii, trei remize și două înfrângeri și au nouă puncte, la fel ca alte patru formații. În ceea ce privește golaverajul, echipa pregătită de Sylvinho a marcat și a încasat șase goluri.

Sao Paulo este pe loc retrogradabil înaintea meciului din etapa a opta. Echipa la care evoluează și Dani Alves este pe poziția a 17-a, cu patru puncte, la fel ca Chapecoense și Cuiba. În acest start de campionat, oaspeții nu au reușit să bată pe nimeni. Au patru rezultate de egalitate și trei înfrângeri. Golaverajul este și el pe minus, 4-9. „Ambele echipe marchează” are cotă 2,30 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei poate aduce un câştig de 494 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei din 1 iulie, avem de la Get’s Bet o cotă totală de 4,94 pentru ca în Internacional RS – Palmeiras să se înscrie peste 2,5 goluri, iar în confruntarea dintre Corinthians și Sao Paulo să înscrie ambele echipe.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1