Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 1 iunie 2023. Câștig de peste 350 de lei cu meciuri de la Roland Garros

Biletul zilei de joi, 1 iunie 2023, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros.
31.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 1 iunie 2023 Castig de peste 350 de lei cu meciuri de la Roland Garros
Biletul zilei de joi, 1 iunie 2023, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din turul secund de la Roland Garros, în care joacă nume interesante atât de pe tabloul feminin, cât și de pe cel masculin. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,69 la MaxBet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Elena Rybakina – Linda Noskova, care începe la ora 12:00. Sportiva din Kazahstan este mare favorită și vizează câștigarea unui al doilea titlu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Emil Ruusuvuori – Grigor Dimitrov, programată în jurul orei 13:30. Considerat mult timp o mare speranță, bulgarul pare că și-a irosit un potențial imens.

Cotă de 1,80 de la Rybakina – Noskova pentru biletul zilei

Elena Rybakina este una dintre cele mai în formă jucătoare la acest moment, însă are dezavantajul că zgura nu este chiar suprafața ei favorită, iar Noskova este o jucătoare în creștere care atacă deja locurile fruntașe.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea din Kazahstan s-a impus anul trecut la Wimbledon, a jucat anul acesta finală la Australian Open, a câștigat la Indian Wells și înainte să vină la Paris s-a impus pe zgura de la Roma, rezultat care îi dă mare încredere.

Rybakina este a patra favorită la marele trofeu, iar puștoaica de 20 de ani din Cehia nu ar trebui să fie o piedică în calea obiectivului său. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 19,5 game-uri”, care are la MaxBet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Game-urile de la Ruusuvuori – Dimitrov aduc o cotă de 2,05

Întâlnirea pornește de la ideea că bulgarul are prima șansă la calificare, însă rezultatele acestuia sunt departe de potențialul pe care l-a avut. Dimitrov nu a trecut niciodată de turul 4 la Roland Garros și nu are niciun succes de Grand Slam în carieră.

Ajuns la 32 de ani, Grigor epatează mai mult prin cuceririle sale amoroase, ultima fiind chiar românca Mădălina Ghenea. În schimb, Ruusuvuori la cei 24 de ani ai săi face pași mici dar siguri către fruntea ierarhiei ATP.

ADVERTISEMENT

Nu ar fi exclus să avem parte de o surpriză, însă mai mult ca sigur că ne așteaptă un meci echilibrat. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 38,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,05 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 369 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”sub 19,5 game-uri” în meciul Elena Rybakina – Linda Noskova și o cotă de 2,05 pentru ”peste 38,5 game-uri” la Emil Ruusuvuori – Grigor Dimitrov, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,69. Numai bună pentru un câștig de 369 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT