Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 1 septembrie 2022. Mizăm pe două partide din România și Anglia pentru un câștig de aproape 500 de lei

Biletul zilei de joi, 1 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de 490 lei cu ajutorul două meciuri extrem de atractive din etapele programate la jumătatea săptămânii în România și Anglia.   
31.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 1 septembrie 2022 Mizam pe doua partide din Romania si Anglia pentru un castig de aproape 500 de lei
ADVERTISEMENT

Sunt zile pline de fotbal și în România, dar și în campionatele Europei, iar noi suntem încântați de multitudinea de opțiuni pe care le avem în ofertele de pariuri. Pentru biletul zilei de joi, 1 septembrie 2022 am ales două dueluri din România, respectiv din Anglia, în care urmărim nu doar numărul de goluri marcate, ci și profitul pe care ne dorim să-l atingem. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 4,90 la Fortuna.

Deschidem biletul zilei de joi, 1 septembrie 2022 cu duelul din SuperLiga României dintre FC Hermannstadt și Universitatea Craiova. Nu este vreun meci din categoria celor de colecție, dar este o partidă pe care și voi o așteptați cu același interes ca și noi. De ce? E foarte simplu, nu-i așa? Pentru că toată lumea vrea să vadă până unde poate ajunge această echipă, Hermannstadt, mai înainte să se retragă din campionat, dacă va ajunge în această situație.

ADVERTISEMENT

Pentru cea de a doua propunere mergem în Anglia, pentru duelul dintre Leicester și Manchester United. În acest caz putem vorbi despre un meci de tradiție, ba chiar unul dintre cele mai spectaculoase dueluri dacă este să ne referim doar la ultimii ani. De 98 de ori s-au înfruntat de-a lungul anilor cele două oponente și, așa cum spuneam deja, măcar în ultimii ani duelurile au fost mai mult decât interesante și, ceea ce ne interesează pe noi, cu multe goluri.

Cotă de 2,62 pe biletul zilei în disputa Hermannstadt – U Craiova

Prima propunere de pe biletul zilei de joi, 1 septembrie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre FC Hermannstadt și Universitatea Craiova, două echipe din generația celor tinere dacă ne gândim la anul înființării lor. Sigur că reprezintă două zone în care fotbalul se joace de decenii îndelungate, chiar dacă în timp au mai fost și sincope în activitatea fotbalistică.

ADVERTISEMENT

Revenind la duelul de joi, nu credem că trebuie să motivăm altfel alegerea noastră, decât amintind faptul că gazdele sunt neînvinse în actualul campionat, ceea ce deja reprezintă o performanță în condițiile în care sibienii joacă de drag, nemaifiind plătiți de luni bune. Însă, jucătorii au făcut scut în jurul antrenorului Marius Măldărășanu alături de care sunt deciși să obțină rezultate care să-i ajute să-și găsească noi angajamente.

Sibienii au evoluat fără complexe în primele etape din sezonul în curs, iar rezultatele sunt de-a dreptul impresionante pentru condițiile în care își desfășoară activitatea. Nu doar că nicio echipă nu i-a învins, dar au mai și creat deranj pe Arena Națională (2-2 cu FCSB), sau la Constanța (0-0 cu Farul). În aceste condiții nu ne îndoim că și Universitatea Craiova va simți cum e să joci împotriva unei echipe care nu are nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are alt statut și, evident, și alte obiective. În Oltenia se așteaptă titlul de campioană și performanțe europene ca în anii ‘80. Cu un lot superior valoric, oltenii se vor deplasa la Mediaș cu un singur gând, acela de a învinge. Se prea poate ca ziua primului eșec să se apropie, pentru Hermannstadt, și din acest motiv vom paria cumva neutru: ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă de 2,62.

Leicester – Manchester United ne aduce o cotă de 1,87 la biletul zilei

Mergem în Anglia pentru cea de a doua propunere, campionatul care este considerat, pe bună dreptate, cel mai puternic din lume. Vom fi cu ochii pe ultimul meci al etapei a 5-a cel dintre Leicester și Manchester United, două echipe în suferință în acest început de sezon în Premier League. Gazdele încep acest joc de pe ultima poziție a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Acest amănunt nu înseamnă nimic, însă, într-un campionat în care nicio echipă nu este sigură de victorie, indiferent de numele, sau poziția din clasament a adversarului. Plecând de la această premisă am putea risca un rezultat favorabil ”vulpilor”. Însă, Leicester tocmai l-a pierdut pe Wesley Fofana, transferat la Chelsea și această pierdere ar putea produce deranj, fie și pe termen scurt, în defensiva gazdelor. Nu vom risca nici noi un rezultat fix, sau un pronostic în care să enunțăm vreo învingătoare.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Și nu doar raportându-ne la pierderea celor de la Leicester, ci și la începutul haotic de sezon al ”diavolilor” din Manchester. Chiar dacă au câștigat ultimele două jocul, Man United rămâne încă departe de așteptări. Vom merge cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce vom vedea pe micile ecrane: ”ambele echipe marchează peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,87 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 490 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 1 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,62 pentru pronosticul ”ambele marchează  și peste 2,5 goluri” în duelul dintre Hermannstadt și Universitatea Craiova și o cotă de 1,87 pentru un pont în oglindă ”ambele marchează peste 2,5 goluri”, în disputa dintre Leicester și Manchester United, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 490 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT