Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 10 noiembrie 2022. Câștig de peste 600 de lei cu meciuri din Italia și Anglia

Biletul zilei de joi, 10 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Cupa Ligii Angliei.
09.11.2022 | 22:50
Biletul zilei la pariuri joi 10 noiembrie 2022 Castig de peste 600 de lei cu meciuri din Italia si Anglia
Biletul zilei de joi, 10 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri din Serie A și Cupa Ligii Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Italia și Anglia, în care sunt implicate formații de tradiție ale celor două școli de fotbal. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,22 la NetBet şi aşteptăm un profit numeros.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Lazio Roma – Monza, din etapa 14-a din Serie A, care începe la ora 21:45. Lazialii se află la unul dintre cele mai bune sezoane interne din ultimii ani și visează cu ochii deschiși la un loc de Champions League.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester United – Aston Villa, din 16-imile de finală ale Cupei Ligii Angliei, programată de la ora 22:00. Departe de lupta la titlu în Premier League, ”diavolii” sunt nevoiți să tragă tare pentru alte trofee.

Cotă de 2,45 de la Lazio – Monza pentru biletul zilei

Trupa lui Maurizio Sarri a dezamăgit în Europa League, acolo unde nu a prins decât locul 3 în grupă și au retrogradat în Conference League, acolo unde în 16-imile de finală va da piept cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În campionat însă, Lazio merge foarte bine și se află pe ultima treaptă a podiumului după victoria din derby-ul cu AS Roma. Deși l-a scos din primul ”11” pe Ștefan Radu, Sarri a pus la punct un sistem defensiv de invidiat, al doilea cel mai bun din Serie A.

Nou promovata Monza și-a depășit condiția până la acest moment, dar pe Olimpico e greu să emiți pretenții. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri Monza: sub 0,5”, care are la NetBet o cotă de 2,45.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Manchester United aduce o cotă de 2,54

După eșecul din derby-ul cu City, United a avut o lună octombrie extrem de prolifică și la fel a început și noiembrie, însă a venit meciul de campionat cu Aston Villa și castelul de nisip construit de Erik ten Hag s-a prăbușit.

Astfel, pentru ”diavolii roșii” este un bun prilej de revanșă în fața trupei lui Unai Emery și același lucru se poate spune și pentru starul Cristiano Ronaldo, implicat într-o bătaie pe teren la întâlnirea de la Birmingham.

ADVERTISEMENT

Mai degrabă cu ochii pe lupta pentru evitarea retrogradării în Premier League, Villa ar putea să nu acorde prea mare atenție Cupei Ligii. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 pauză / 1 final”, pentru că și cota de 2,54 oferită de NetBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 622 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la NetBet o cotă de 2,45 pentru pronosticul ”total goluri Monza: sub 0,5” în meciul Lazio Roma – Monza și o cotă de 2,54 pentru ”1 pauză / 1 final” la Manchester United – Aston Villa, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,22. Numai bună pentru un câștig de 622 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT