Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 11 august 2022. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din Conference League

Biletul zilei de joi, 11 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din preliminariile Conference League.
10.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 11 august 2022 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Conference League
Biletul zilei de joi, 11 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din preliminariile Conference League. Sursă foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe odouă întâlniri din manșa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, în care sunt implicate echipe din România. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,96 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Djurgardens – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care începe la ora 20:00. Covăsnenii au șanse minime de a accede în play-off, după eșecul suferit pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FCSB – Dunajska Streda, programată de la ora 20:30. Vicecampioana României are de partea sa avantajul luat în prima manșă, chiar pe terenul slovacilor.

Cotă de 2,06 de la Djurgardens – Sepsi OSK pentru biletul zilei

Trupa lui Cristiano Bergodi nu a făcut un meci foarte slab în tur, dar s-a lovit de o echipă extrem de compactă și care a știut să-și valorifice potențialul la maxim. Suedezii s-au impus cu 3-1 și acum așteaptă liniștiți returul.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În ciuda eșecului categoric, covăsnenii nu au depus armele și merg la retur încrezători că pot face o minune. Și asta pentru că Durgardens a arătat la Sfântu Ghoerghe că au și puncte slabe ce pot valorificate.

Câștigătoarea Cupei României este nevoită să forțeze în plan ofensiv, iar acest lucru va face să se descopere destul de mult în apărare. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,06 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la FCSB – Dunajska Streda aduc o cotă de 1,92

”Roș-albaștrii” pornesc din postura de mari favoriți după succesul cu 1-0 din Slovacia, iar Gigi Becali nici nu concepe să nu ajungă în grupele Conference League, mai ales că și adversarul din play-off se anunță unul ușor.

Fanii au revenit în număr mare alături de echipă odată cu întoarcerea pe banca tehnică a lui Nicolae Dică, iar pentru returul cu Dunasjka Streda veștile bune sunt to mai multe. Florinel Coman s-a refăcut miraculos după accidentarea din tur și este apt să joace pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Aflată într-un moment fast în cupele europene, FCSB vrea să-i facă pe plac patronului Gigi Becali și să obțină o calificare cu pedigree. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,92.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 396 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,06 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Djurgardens – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și o cotă de 1,92 pentru ”peste 2,5 goluri” la FCSB – Dunajska Streda, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,96. Numai bună pentru un câștig de 396 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT