Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 12 august 2021. Două partide din Europa League ne aduc peste 400 de lei la Get’s Bet

Două meciuri din preliminariile UEFA Europa League ne aduc profit pe biletul zilei din 12 august
11.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 12 august 2021 Doua partide din Europa League ne aduc peste 400 de lei la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Joi, 12 august 2021, vă propunem un bilet al zilei cu un câștig potențial de peste 400 de lei la Get’s Bet. Mizăm pe două meciuri tari din preliminariile UEFA Europa League, în care golurile ar trebui să fie la ordinea zilei.

Prima partidă de pe biletul zilei este cea dintre Saint Johnstone și Galatasaray, de la ora 21:00, în mașa a doua din turul trei preliminar al UEFA Europa League. La Istanbul, turcii au avut un meci extrem de greu, terminat la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci se desfășoară în aceeași fază a aceleiași competiții. Este vorba de Celtic – Jablonec, programat să înceapă la ora 21:45. În tur a avut loc o confruntare extrem de spectaculoasă, în care învingători au ieșit scoțienii, scor 4-2.

Echipa lui Cicâldău, cotă 2.20, pe biletul zilei, pentru peste 2,5 goluri în meciul cu Saint Johnstone

St. Johnstone a reușit un rezultat incredibil la Istanbul, 1-1, cu Galata, dar are în continuare șansa a doua la calificarea în play-off-ul europa League. Gruparea din Perth a remizat în toate meciurile jucate în acest sezon. Are două egaluri în primele două etape din campionat, 0-0 și 1-1, cu Ross County, respectiv Motherwell.

ADVERTISEMENT

Gazdele sunt după patru ani în Europa. La precedenta aventură, St. Johnstone a fost eliminată încă din primul tur preliminar al Europa League. Britanicii n-au mai depășit un tur preliminar dîn sezonul 2014-2015, atunci când au scos-o pe Luzern.

De cealaltă parte, Galata speră să evite rușinea și să ajungă în play-off. Turcii au ajuns în a doua competiție intercluburi din Europa după ce au ieșit din Liga Campionilor, eliminați fiind de PSV Eindhoven, în turul al doilea. Trupa lui Fatih Termin a fost neputincioasă în fața olandezilor, care au câștigat dubla manșă cu scorul general de 7-2. Sezonul trecut, turcii au ratat prezența în grupele unei competiții europene, după ce au fost scoși de Rangers din play-off-ul UEL.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Românul Alex Cicâldău este una dintre achizițiile stagiunii de mercato și poate apărea ca titular în confruntarea cu scoțienii. Pentru meciul cu St. Johnstone, Terimn nu îl poate folosi pe Muslera, eliminat în tur. Pentru pronosticul „peste 2,5 goluri”, Get’s Bet oferă o cotă de 2.20.

Profităm de o cotă de 1,86 în Celtic – Jablonec

De cealaltă parte, în meciul dintre Celtic și Jablonec, scoțienii sunt favoriți la calificarea în play-off-ul UEFA Europa League. Meciul cu cehii a fost de bun augur pentru trupa din Glasgow, care pare să își fi reintrat în formă după 4-2 cu Jablonec. A fost primul succes al noului manager, Angelos Postecoglou.

ADVERTISEMENT

În campionat, „catolicii” au doar trei puncte după primele două runde, după ce au fost învinși în primul meci, la Hearts, scor 1-2. Celtic a început cupele europene în Champions League, dar a fost eliminată din turul 2 de către Midtjylland, din Danemarca. Scoțienii au ratat pentru al patrulea sezon consecutiv grupele Ligii Campionilor. Anul trecut au terminat pe locul 4 în grupele UEL.

Cehii sunt fără succes în ultimele trei meciuri oficiale, în care a încasat nu mai puțin de nouă goluri. Înainte de turul cu Celtic, Jablonec a pierdut la scor de neprezentare în fața lui Mlada Boleslav, iar acum, în ultima rundă a făcut doar 2-2, a Praga, cu Bohemians. Fotbaliștii lui Petr Rada au patru puncte după trei etape. În prima au câștigat cu Banik Ostrava, 1-0. Pentru pronosticul „ambele echipe marchează”, Get’s Bet oferă o cotă de 1,86.

Profit de 411 lei cu biletul zilei

În concluzie, peste 2,5 goluri în confruntarea dintre Saint Johnstone și Galatasaray și ambele echipe marchează în Celtic – Jalbonec ne pot aduce, la Get’s Bet, un profit de 411 lei, la o cotă de 100.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT