ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 12 noiembrie 2020. Cotă 3,80 în barajele pentru Euro

Autor: Andrei David | 12.11.2020 | 00:35
Biletul zilei la pariuri, joi, 12 noiembrie 2020. Cotă 3,80 în barajele pentru Euro
Biletul zilei la pariuri, joi, 12 noiembrie 2020. Cotă 3,80 în barajele pentru Euro. FOTO: uefa.com

Biletul zilei la pariuri, joi, 12 noiembrie 2020. În această seară, se joacă meciurile de baraj pentru calificarea la Euro 2021. 4 finale, 4 câştigătoare şi 4 calificate la turneul final. Mizăm 100 de lei pe trei dintre meciurile decisive şi avem un câştig potenţial de 380 de lei la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe biletul zilei este Georgia – Macedonia de Nord, de la 19:00. Se anunţă un joc echilibrat între două formaţii care sunt adversare şi în ediţia curentă de Liga Naţiunilor şi au remizat de două ori 1-1 în ultimele două luni.

Irlanda de Nord – Slovacia, de la 21:45, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. E un meci de totul sau nimic, în care ambele formaţii vin după înfrângeri la limită, dar adversarii britanicilor au fost de calibru superior.

În fine, ultimul meci este Serbia – Scoţia, de la 21:45. Este singura confruntarede pe biletul zilei care are o favorită clară înainte de fluierul de start.

ADVERTISEMENT

Cotă 1,60 pentru două goluri în Georgia – Macedonia de Nord

După cum am precizat anterior, cele două formaţii implicate în acest duel au fost adversare şi în ediţia curentă a Ligii Naţiunilor. După 4 runde, sunt la egalitate de puncte, câte 6, fiecare având o victorie şi trei remize. S-au disputat ambele meciuri directe şi s-au terminat cu scor identic: 1-1 şi la Tbilisi, şi la Baku.

Niciuna dintre ele nu a pierdut în ultimele 5 meciuri oficiale, având rezultate similare. Singura diferenţă a fost la media de goluri pe meci, unde Macedonia a terminat mereu atât cu gol marcat, cât şi încasat, cel mai spectaculos meci fiind un 3-3 cu Estonia, în urmă cu o lună. „Peste 1,5 goluri“ are cota 1,60 la Get’s Bet.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

ADVERTISEMENT

Un gol al Irlandei de Nord în poarta Slovaciei are cotă 1,44

Irlanda de Nord şi Slovacia au avut rezultate similare în 2020. Fiecare dintre ele a jucat 5 partide, 4 în Liga Naţiunilor şi o semifinală de baraj pentru Euro. Şi fiecare dintre ele are o remiză şi 3 înfrângeri în Nations League şi o calificare în acest meci direct, obţinută după lovituri de departajare.

Irlanda de Nord a remizat cu România, a pierdut de două ori cu Norvegia şi o dată cu Austria, dar a trecut de Bosnia la penalty-uri, după 1-1 în timpul regulamentar. Îmbucurător pentru britanici e faptul că ultimele două meciuri s-au încheiat la limită, 0-1 cu Austria şi Norvegia, formaţii net superioare.

ADVERTISEMENT

Slovacia a terminat la egalitate în Israel, 1-1, şi a pierdut cu Cehia (a), Scoţia (d) şi Israel (a). În semifinalele barajului pentru Euro, a eliminat-o pe Irlanda, după 0-0 în 120 de minute. În ultimul meci, a arătat slăbiciuni majore în defensivă şi a părut incapabilă să gestioneze o situaţie favorabilă. După ce a condus 2-0 la pauză, a pierdut 2-3 cu Israel. „Irlanda de Nord marchează“ are cota 1,44 la Get’s Bet.

Un meci sărac în goluri aduce o cotă de 1,58 pe biletul zilei

Serbia – Scoţia este un meci în care gazdele pornesc având prima şansă. 1,64 e cota pentru victoria sârbilor în 90 de minute, dar, ţinând cont de miza meciului, orice se poate întâmpla, aşa că evităm un pronostic pe „solist“. Dacă ne uităm însă la jocurile de pe teren propriu ale sârbilor în 2020, observăm că sunt sărace în goluri: 0-0 cu Turcia şi 0-1 cu Ungaria. Chiar şi semifinala de baraj cu Norvegia a fost 1-1 după 90 de minute, iar sârbii s-au impus în reprizele suplimentare.

ADVERTISEMENT

Nici scoţienii nu sunt prea darnici cu spectacolul. Dintre cele 5 meciuri jucate în 2020, doar unul a trecut de bariera a două goluri: 2-1 în Cehia, în luna septembrie. În rest, 1-1 cu Israel, 1-0 cu Slovacia şi 1-0 cu Cehia în Liga Naţiunilor şi 0-0 în timpul regulamentar de joc, tot cu Israel, în semifinalele barajului pentru Euro, calificarea venind în urma loviturilor de departajare. „Sub 2,5 goluri“ are cota 1,58 la Get’s Bet.

380 de lei, câştig potenţial pe biletul zilei

În concluzie, biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câştig de 380 de lei din doar trei meciuri. Am mizat 100 pe goluri sau pe lipsa lor. Două reuşite în Georgia – Macedonia de Nord, una a Irlandei de Nord în poarta Slovaciei şi nu mai mult de două în Serbia – Scoţia, plus bonusul de 3% oferit de Get’s Bet, înseamnă o cotă totală de 3,79.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!