Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 13 ianuarie 2022. Meciurile din Africa și Italia ne aduc un câștig de peste 450 de lei

Biletul zilei de joi, 13 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 4500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Cupa Italiei.
12.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 13 ianuarie 2022 Meciurile din Africa si Italia ne aduc un castig de peste 450 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Africa și Italia în miza este calificarea mai departe în faze eliminatorii. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,64 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Insulele Capului Verde – Burkina Faso, din etapa a 2-a a Grupei A de la Cupa Africii pe Națiuni, care va începe la ora 21:00. Burkinabezii sunt sub presiune după startul ratat.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este AC Milan – Genoa, din optimile de finală ale Cupei Italiei, care are startul la ora 22:00. Trupa lui Stefano Pioli este mare favorită în fața genovezilor care sunt mai mult gândul la problemele din campionat.

Victoria Burkinei Faso aduce o cotă de 2,23

Cupa Africii pe Națiuni este un bun prilej pentru majoritatea cluburilor să urmărească la lucru jucători cu potențial, iar acest lucru este de multe ori dăunător pentru competiție, deoarece fotbaliștii sunt cu gândul la un posibil transfer.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Insulele Capului Verde a debutat cu o victorie la limită în fața Etiopiei, dar jocul nu a convins deloc, mai ales că adversarii au jucat în inferioritate numerică în din minutul 10. Dincolo, burkinabezii au pierdut în meciul inaugural în fața gazdei Camerun.

Deși învinși, oamenii lui Kamou Malo au arătat un fotbal curajos și chiar au deschis scorul, dar au cedat până la urmă din două penalty-uri acordate camerunezilor. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,23 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,08 de la Milan – Genoa pentru biletul zilei

Cupa Italiei a ajuns la faza în care în competiție intră cele mai puternice formații, iar Milan a avut parte de șansă la tragerea la sorți care i-a permis să joace pe teren propriu cu Genoa, o formație care se zbate în subsolul clasamentului din Serie A.

Este un meci cu o încărcătură aparte, deoarece antrenorul genovezilor este nimeni altul decât fostul mare atacant al milanezilor, Andriy Shevchenko. Ucraineanul, care este în pericol de a fi demis după doar două luni de la instalare, va fi primit cu urale pe San Siro, dar totul va fi până la calificare.

ADVERTISEMENT

Milanul este într-o revenire de formă, rezultatele pozitive au început din nou să se lege, iar tehnicianul Stefano Pioli și-a permis chir la ultimul meci să debuteze un puști cu origini românești. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 2,08.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 464 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,23 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Insulele Capului Verde – Burkina Faso și o cotă de 2,08 pentru ”sub 2,5 goluri” la AC Milan – Genoa, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,64. Numai bună pentru un câștig de 464 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT