Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 13 iunie. Câștig de 475 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal

Biletul zilei la pariuri, joi 13 iunie, ne aduce un câștig de aproximativ 475 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
12.06.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri joi 13 iunie Castig de 475 de lei cu ajutorul a doua meciuri de fotbal
Biletul zilei la pariuri, joi 13 iunie. Câștig de 475 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 13 mai, este format din două meciuri de fotbal ce se dispută în campionatul Argentinei. Alegem să mizăm 100 de lei și ne așteaptă un câștig frumos la MozzartBet.

Deportivo Riesta – River Plate deschide biletul zilei cu o cotă de 1,90

Primul meci ales de tipsterii FANATIK pentru biletul zilei este cel dintre Deportivo Riesta și Rivel Plate, meci ce are loc în cadrul etapei a 5-a din campionatului Argentinei. Gazdele au început cum nu se mai poate mai bine, cu o victorie la limită împotriva celor de la San Lorenzo. Din păcate, pentru Deportivo a urmat o serie de trei înfrângeri consecutive, serie în care nu au reușit să marcheze niciun gol. În acest moment, echipa gazdă se află pe locul 23.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, oaspeții vin după succesul de pe teren propriu cu Tigre, scor 3-1. Faimoasa echipă din campionatul Argentinei se află pe locul patru, cu nouă puncte, la un punct distanță de lider. Începutul de sezon a fost unul bun pentru River Plate. Oaspeții au un bilanț de patru victorii și o singură înfrângere în acest sezon.

Având în vedere forma celor două echipe, singurul meci direct, care a fost câștigat de River Plate, și media de goluri pe meci pentru cele două formații, noi am ales să mizăm pe pronosticul „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,90 la MozzartBet.

ADVERTISEMENT

Club Atlético Sarmiento – Estudiantes la Plata ne sare în ajutor cu o cotă de 2,50 pentru biletul zilei

Al doilea meci și ultimul pentru biletul zilei de joi, 13 iunie, este cel dintre Club Atlético Sarmiento și Estudiantes. Gazdele au moral ridicat după ce au reușit să obțină prima victorie din acest sezon, în deplasare cu San Lorenzo, scor 1-0. Sarmiento a avut un început slab de campionat, reușind să câștige doar un punct din nouă posibile, dar victoria din etapa trecută pare să le fi ridicat moralul jucătorilor echipe gazde.

De cealaltă parte, oaspeții nu trec deloc prin cea mai bună formă. În ultimele 5 meciuri, Estudiantes a reușit să obțină o singură victorie. În rest, echipa vizitatoare a pierdut meciul cu Lanus și a înregistrat doar două rezultate de egalitate, cu Gremio și Godoy Cruz. În acest moment, Estudiantes se află doar pe locul șapte în campionat, cu șapte puncte.

ADVERTISEMENT

Dacă ne uităm la ultimele 5 meciuri directe între cele două echipe, observăm că în 4 dintre ele s-au marcat cel puțin trei goluri, motiv care ne-a făcut să mizăm pe pronosticul „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,50 la MozzartBet.

Biletul zilei la pariuri, joi 13 iunie. Câștig de 475 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal
Biletul zilei la pariuri, joi 13 iunie. Câștig de 475 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Mozzartbet o cotă de 1,90 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri în partida Deportivo Riesta – River Plate și o cotă de 2,50 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” în partida Club Atlético Sarmiento – Estudiantes la Plata. Numai bună pentru un câștig de 475 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: