Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi, 13 mai 2021. Câștig de peste 320 de lei din Premier League și La Liga

12.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 13 mai 2021 Castig de peste 320 de lei din Premier League si La Liga
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi, 13 mai 2021. Un meci din Premier League și un altul din La Liga, o cotă totală de 3,23 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 320 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu derby-ul Manchester United – FC Liverpool, restanță din etapa a 34-a din Premier League, care va începe la ora 22:15. Jocul de pe Old Trafford are o miză importantă pentru ”cormorani”; care își joacă o ultimă șansă pentru un loc de Champions League în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Granada – Real Madrid, din etapa a 36-a din La Liga, care are startul la ora 23:00. ”Galacticii” nu au voie să facă pași greșiți dacă vor să rămână cu șanse în lupta la titlu.

Meciul Manchester United – Liverpool aduce o cotă de 2,35 la biletul zilei

Marele duel al fotbalului englez a fost reprogramat, după ce la începutul lunii fanii lui Manchester United au luat cu asalt Old Trafford cerând plecarea familiei Glazer după implicarea în proiectul înființării Superligii Europene și astfel întâlnirea a fost amânată.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Diavolii roșii” au pierdut acum două zile cu Leicester și le-au pus pe tavă titlul rivalilor de la City. Trupa lui Solskjaer are un final de sezon liniștit în competiția internă și gândul este mai mult spre finala de Europa League.

În schimb, Liverpool tremură pentru locul de Champions League și nu mai are voi să comită vreo eraore. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria Realului aduce o cotă de 1,37 pentru biletul zilei

Realul ar fi putut face deplasarea la Granada din postura de lider al clasamentului din La Liga, dar ”galacticii” s-au împiedicat cu Sevilla și le-au mai oferit o șansă rivalilor de la Atletico să continue să conducă plutonul.

Zinedine Zidane știe foarte bine că echipa trebuie să câștige tot până la final pentru a putea spera la singurul trofeu din acest sezon. În cazul în care ratează și acest obiectiv, francezul ar putea să-și facă valizele și să plece.

ADVERTISEMENT

E grei de crezut că Granada va încurca Realul, gazdele fiind extrem de liniștite la mijlocul clasamentului. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,37.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 323 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,35 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Manchester United – FC Liverpool și o cotă de 1,37 pentru ”2 solist” la Granada – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,23. Numai bună pentru un câștig de 323 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT