Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 14 aprilie 2022. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din Europa League și Conference League

Biletul zilei de joi, 14 aprilie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din sferturile de finală ale Europa League și Conference League.
13.04.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 14 aprilie 2022 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Europa League si Conference League
Biletul zilei de joi, 14 aprilie 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din sferturile de finală ale Europa League și Conference League. Sursă foto: EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșă secundă a sferturilor Europa League și Conference League, în care toate echipele păstrează șanse de calificare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,04 la Superbet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul FC Barcelona – Eintracht Frankfurt, din Europa League, care va începe la ora 22:00. Catalanii, care au suferit enorm în toamnă în grupele Champions League, sunt mari favoriți la câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este PAOK Salonic – Olympique Marseille, din Conference League, care are startul tot la ora 22:00. Echipa lui Răzvan Lucescu are de recuperat o diferență de un gol, dar mizează pe aportul uriaș al fanilor.

Golurile de la Barcelona – Eintracht aduc o cotă de 1,72

Barca a plecat cu o remiză importantă din Germania, după un meci extrem de echilibrat. Nemții au știut să blocheze foarte bine piesele grele ale lui Xavi și acum merg pe Camp Nou cu gândul să dea marea lovitură.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Catalanii sunt neînvinși de aproape trei luni, iar acest lucru le-a permis să ajungă pe poziția secundă în La Liga și să spere că vor încheia sezonul cu trofeul Europa League în vitrină. Dar pentru acest lucru trebuie să desfacă lacătul lui Eintracht pe Camp Nou.

Chiar dacă în Bundesliga se află la mijlocul clasamentului, trupa lui Oliver Glasner este capabilă oricând să producă o surpriză de proporții. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 1-3”, care are la Superbet o cotă de 1,72.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,35 de la PAOK – Marseille pentru biletul zilei

Unul dintre cele mai așteptate jocuri din sferturile de finală din Europa League va avea loc la Salonic între PAOK și Marseille, două formații cu jucători de mare calitate, dar și cu suporteri năbădoioși.

De altfel, aceștia și-au dat în petec și la meciul tur. Ultrașii celor două formații s-au bătut pe străzi în mai multe rânduri, iar poliția franceză a fost nevoită să facă mai multe arestări, iar Răzvan Lucescu i-a amenințat pe fanii francezi să nu facă deplasarea în Grecia.

ADVERTISEMENT

Se anunță o partidă extrem de echilibrată, dar grecii au marele avantaj de a juca pe un stadion plin care îi va împinge de la spate. În aceste condiții, am ales pronosticul ”PAOK Salonic marchează primul gol”, pentru că și cota de 2,35 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 385 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,72 pentru pronosticul ”total goluri: 1-3” în meciul FC Barcelona – Eintracht Frankfurt și o cotă de 2,35 pentru ”PAOK Salonic marcheză primul gol” la PAOK Salonic – Olympique Marseille, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,04. Numai bună pentru un câștig de 385 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT