Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 14 ianuarie 2021. Golurile ne aduc un câștig de peste 330 de lei

13.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 14 ianuarie 2021 Golurile ne aduc un castig de peste 330 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 14 ianuarie 2021. Un meci din Liga 1 și altul din Spania, o cotă totală de 3,34 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 330 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu un meci extrem de atractiv din Liga 1: de la ora 20:00 se întâlnesc CFR Cluj și Academica Clinceni, două formații aflate în partea superioară a clasamentului, dar care au totuși obiective diferite.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este din semifinalele Supercupei Spaniei, începe la ora 22:00 și le pune față în față pe Real Madrid și Athletic Bilbao, ambele cu dorința de a-și trece în palmares un trofeu.

Cotă de 1,48 pentru biletul zilei de la CFR Cluj – Clinceni

În prima etapă a returului din Liga 1, campioana en-titre CFR Cluj primește vizita revelației actualului sezon, Academica Clinceni, formație aflată pe un nesperat loc 5 la finalul turului, care asigură participarea în play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De la numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, CFR-ul joacă mult mai spectaculos și a devit o echipă plăcută ochiului. Chiar dacă nu au fost activi pe piața transferurilor de jucători, ardelenii s-au întărit la nivelul staff-ului.

Ilfovenii își doresc cu ardoare să-și păstreze locul până la finalul sezonului regulat și astfel să evite emoțiile play-out-ului și implicit ale retrogradării, dar clujenii visează la al patrulea titlu consecutiv, chiar dacă nu îl vor avea la dispoziție pe fundașul golgheter Paulo Vinicius. Așteptăm un meci deschis în Gruia și vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,48.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Athletic Bilbao aduce o cotă de 2,25 la biletul zilei

Cea de-a doua semifinală a Supercupei Spaniei le aduce față în față la Malaga pe Real Madrid și Athletic Bilbao, două dintre echipele de tradiție ale fotbalului iberic. Fiecare visează la trofeu, dar mai mult ca oricând ”galacticii” par mai hotărâți.

Madrilenii sunt implicați în cursa de urmările a rivalilor de Atletico Madrid în campionat, dar Zinedine Zidane a anunțat că nu va neglija nici această competiției dorindu-și să câștige un nou trofeu. Presa anunță că Sergio Ramos este pe picior de plecare, dar în același timp Florentino Perez caută soluții pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Până atunci, ”galacticii” trebuie să fie atenți la întâlnirea cu bascii, o formație arțăgoasă, dar care nu se regăsește și de curând și-a schimbat și antrenorul. Vom opta, astfel, pentru pronosticul ”Real Madrid câștigă prima repriză”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 334 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,48 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri” în meciul CFR Cluj – Academica Clinceni și o cotă de 2,25 pentru ”Real Madrid câștigă prima reprizăă” la Real Madrid – Athletic Bilbao, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,34. Numai bună pentru un câștig de 334 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT