Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 14 iulie 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri de fotbal

Biletul zilei de joi, 14 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din turul 1 preliminar al UEFA Conference League.
13.07.2022 | 22:50
Biletul zilei la pariuri joi 14 iulie 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri de fotbal
Biletul zilei de joi, 14 iulie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din turul 1 preliminar al UEFA Conference League. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima manșă a turului 1 preliminar din Conference League, în care joacă echipe care au legături cu fotbalul românesc. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,25 la Betano şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Differdange – Olimpija Ljubljana, care va începe la ora 20:30. Sepsi OSK este cu ochii pe întâlnirea din Luxemburg pentru a-și afla adversara din turul 2 preliminar.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Partizani Tirana – Saburtalo Tbilisi, care are startul la ora 21:00. Câștigătoarea acestei duble va juca în faza următoare a competiției cu FCSB.

Cotă de 1,98 de la Differdange – Olimpija Ljubljana pentru biletul zilei

În ciuda faptului că reprezintă un fotbal mai puțin dezvoltat, luxemburghezii pornesc cu prima șansă la calificare după remiza neașteptată obținută în Slovenia și au mari șanse pentru un duel cu Sepsi OSK în turul 2.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Probleme sunt uriașe la Olimpija Ljubljana, după ce înainte de startul sezonului fanii, nemulțumiți de demiterea tehnicianul Robert Prosinecki, au intrat la prezentarea oficială a noului antrenor, spaniolul Albert Riera, și l-au dat afară pe acesta.

Ambele echipe visează să meargă mai departe și e de așteptat ca jocul să fie unul deschis. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,98.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Partizani – Saburtalo aduc o cotă de 2,15

Albanezii au avantajul victoriei din meciul tur, din Georgia, scor 1-0, și vor încerca să tranșeze situația calificării cât mai repede pentru a nu avea surprize neplăcute în finalul partidei retur.

Georgienii se află în plin sezon, dar acesta este unul mult mai modest decât cel precedent. Saburtalo este abia la mijlocul clasamentului, dar pare în ușoară revenire de formă având două victorii și o remiză în ultimele trei partide.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, albanezii au încheiat stagiunea trecută pe locul 3, iar forța lor este dată de linia ofensivă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 425 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,98 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Differdange – Olimpija Ljubljana și o cotă de 2,15 pentru ”peste 2,5 goluri” la Partizani Tirana – Saburtalo Tbilisi, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,25. Numai bună pentru un câștig de 425 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT