Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 14 octombrie 2021. Meciurile de handbal ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de joi, 14 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de handbal extrem de tari.
13.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 14 octombrie 2021 Meciurile de handbal ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 4-a a grupelor Champions League la handbal masculin. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,53 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul FC Barcelona – Dinamo București, care va începe la ora 21:45. ”Dulăii” au primit wild card pentru cea mai importantă competiție la nivel de cluburi și vor să onoreze invitația prin prestații solide.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Paris Saint-Germain – Motor Zaporozhye, care are startul tot la ora 21:45. Colosul Franței are o misiune ușoară în fața ucrainenilor, care nu pot emite pretenții în fața uneia dintre cele mai bune echipe ale lumii.

Cotă de 1,85 de la FC Barcelona – Dinamo pentru biletul zilei

Pentru campioana României urmează un nou meci de gală în Champions League, urmând să joace pe terenul deținătoarei trofeului, FC Barcelona, nimeni alta decât fosta formație a actualului tehnician al ”dulăilor”, Xavi Pascual.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Dinamo a început perfect faza grupelor cu o victorie în fața celor de la Kielce, dar apoi au urmat două înfrângeri. Una așteptată în deplasare cu PSG și alta mai puțin scontată, pe teren propriu, cu FC Porto.

După problemele din defensivă de la jocul împotriva francezilor, Xavi Pascual a remediat acest aspect la duelul cu portughezii și asta s-a văzut din scorul mult mai strâns. Pentru acest meci am ales varianta ”sub 63,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

Meciul PSG – Motor Zaporozhye aduce o cotă de 1,90

PSG și-a creat, la fel ca și la fotbal, un adevărat ”Dream Team” însă nu a reușit încă să pună mâna pe trofeul Champions League, deși a fost prezentă în Final Four la ultimele cinci ediții. Cel mai aproape au fost în sezonul 2016–2017,. atunci când au pierdut finala Vardar. În rest, au clacat de fiecare dată în semifinale.

De data aceasta, francezii par hotărâți să ducă munca până la capăt, dar rezultatele se lasă încă așteptate. Au început cu un eșec în fața celor de la Veszprem, au continuat cu victoria în fața lui Dinamo, iar apoi a urmat o remiză cu Flensburg.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Motor are o apărare destul de solidă, însă au arătat carențe pe faza de atac. În aceste condiții mizăm pe pronosticul ”sub 29,5 goluri în prima repriză”, pentru că și cota de 1,90 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 353 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,85 pentru pronosticul ”sub 63,5 goluri” în meciul FC Barcelona – Dinamo București și o cotă de 1,90 pentru ”sub 29,5 goluri în prima repriză” la Paris Saint-Germain – Motor Zaporozhye, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,53. Numai bună pentru un câștig de 353 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT