Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 15 aprilie 2021. Câștig de aproape 495 de lei din UEFA Europa League și Supercupa României

14.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 15 aprilie 2021 Castig de aproape 495 de lei din UEFA Europa League si Supercupa Romaniei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 15 aprilie 2021. Două meciuri, unul din UEFA Europa League și Supercupa României, o cotă totală de 4,95 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de exact 495 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din Supercupa României, care va începe la ora 19:00. Echipele care domină clasamentul ligii întâi se vor duela pentru primul trofeu al sezonului 2020-2021 și meciul este cu atât mai interesant cu cât duelul dintre cele două oponente este doar un preambul pentru ceea ce va urma în faza play-off a campionatului intern.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem la biletul zilei este super întâlnirea de la Praga, dintre Slavia, echipa internaționalului român Nicu Stanciu și Arsenal, de la ora 22:00. După 1-1 pe Emirates Stadium, veți fi de acord cu noi că este, probabil, cel mai așteptat meci din manșa secundă a sferturilor de finală din Europa League.

Duelul orgoliilor dintre CFR și FCSB ne aduce o cotă de 1,76 la biletul zilei

Supercupa României este primul trofeu pus în joc în fotbalul românesc, în acest sezon, și se dispută după mai multe amânări. Numai bine, pentru că în acest moment lucrurile sunt destul de clare și majoritatea specialiștilor sunt de acord că cele două echipe se vor lupta și pentru coroana de campioană a sezonului.

ADVERTISEMENT

PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ultima întâlnire dintre cele două formații s-a derulat în condiții speciale, cu Arlauskis eliminat devreme, cu o scădere de formă evidentă a ardelenilor și cu un apetit ofensiv excelent pentru trupa lui Toni Petrea. De această dată vorbim despre un meci care nu se poate încheia la egalitate, deci ne așteptăm ca niciuna dintre oponente să nu riște forate mult.

Și totuși, roș-albaștrii ar trebui să fie vioara întâi, fie și pentru că au un ascendent moral excelent după ultima întâlnire directă când s-au impus cu 3-0. Vom merge totuși pe ceea ce știm, că un meci în manșă unică, între două echipe echilibrate valoric, nu este cel mai darnic în reușite. Pentru această partidă vom miza pe varianta ”X2 și sub 3,5 goluri”, opțiune care are la  Get’s Bet o cotă de 1,76.

ADVERTISEMENT

Golurile din Slavia Praga – Arsenal ne aduc o cotă de 2,80 la biletul zilei

Slavia Praga a reușit surpriza manșei întâi din sferturile Europa League, smulgând un egal la Londra în fața celor de la Arsenal. Praghezii nu au adversar în întrecerea internă și acest lucru ar putea să fie considerat un dezavantaj. În același timp însă, Slavia a demonstrat în actuala ediție a cupelor europene că evoluează fără complexe, indiferent de numele oponentei.

Nu avem cum să nu observăm sezonul mai puțin reușit de Arsenal în Premier League și posibilitatea reală ca ”tunarii” să nu prindă un loc care să le permită prezența în viitoarea ediție a competițiilor continentale. Pe de altă parte, un triumf în Europa League este recompensat de UEFA cu un wildcard pentru viitoarea ediție a Ligi Campionilor, deci motive întemeiate pentru gruparea londoneză să lupte să-și salveze sezonul astfel.

ADVERTISEMENT

Să mai spunem că Arsenal a câștigat 8 din cele 11 meciuri disputate în actuala campanie europeană, iar Slavia Praga ține și ea aproape din acest punct de vedere. Un rezultat de egalitate nu ar ajuta deloc trupa cehă, iar acest lucru ne face să mizăm tocmai pe ideea că se va marca și meciul nu se va termia remiză. Mergem așadar pe pronosticul ”ambele marchează fără egal”, pentru că și cota de 2,80 oferită de  Get’s Bet este mai mult decât tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 495 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,76 pentru pronosticul ”X2 și sub 3,5 goluri” în meciul CFR Cluj  FCSB și o cotă de 2,80 pentru ”ambele marchează și nu se termină egal” la Slavia Praga – Arsenal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,95 și un câștig de 495 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT