Sport

Biletul zilei la pariuri, joi 15 septembrie 2022. Două partide din Conference League pot aduce un câștig de 300 de lei

Biletul zilei de joi, 15 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de aproximativ 300 de lei cu ajutorul a două partide din Conference League.
14.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 15 septembrie 2022 Doua partide din Conference League pot aduce un castig de 300 de lei
Biletul zilei de joi la pariuri are un câștig potențial de 289 de lei
ADVERTISEMENT

Doar un singur gol ne-a luat șansa de a mai bifa un bilet câștigător. S-au marcat doar două goluri în Bayern – Barcelona, dar nu ne descurajăm. Pentru biletul zilei de joi , 15 septembrie 2022, am selectat dueluri din etapa a doua din Conference League. Suntem încrezători că putem bifa un nou bilet verde. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 2,89 la Casa Pariurilor.

Meciurile rundei a doua din Conference League ne pot aduce un câștig de 289 de lei cu biletul zilei la pariuri

Deschidem biletul zilei de joi, 15 septembrie 2022, cu un meci din grupa CFR-ului, Slavia Praga – Ballkani. Se anunță o partidă la discreția gazdelor, care vor să facă golaveraj împotriva kosovarilor.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua alegere vine de la disputa din Olanda, dintre AZ Alkmaar și Vaduz, din cadrul grupei E. Olandezii sunt mari favoriți, dar trebuie să aibă grijă la formația care a făcut câteva victime în preliminariile Conference League.

Cotă de 1,66  pe biletul zilei în disputa Slavia Praga – Ballkani

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 15 septembrie 2022, vine de la meciul Slavia Praga – Ballkani. Se anunță un joc la îndemâna vicecampioanei Cehiei, care nu ar trebui să aibă probleme în fața modestei formații din Kosovo. Gruparea din Praga a remizat în prima etapă, 1-1 pe terenul turcilor de la Sivasspor, dar acum nici nu concepe să rateze cele trei puncte puse în joc.

ADVERTISEMENT

Ballkani a reușit un punct în runda precedentă, chiar în fața campioanei României, CFR Cluj, scor 1-1. Chiar dacă au fost egalați pe final, kosovarii nu meritau victoria. Meciul a fost dominat de trupa lui Dan Petrescu, care se poate considera “văduvită” de două puncte. Meciul de la Praga se anunță și mai greu, iar Ballkani va încerca să iasă măcar cu fruntea sus.

Vezi aici ponturile cu care poți da lovitura la pariuri

Se anunță un meci în care nu se pune decât problema scorului final. Slavia Praga e cu cinci clase peste reprezentanta Kosovo-ului, care nu va mai avea același noroc și în disputa din Cehia. Dacă totul decurge normal, ar trebui să vedem multe reușite. Mizăm astfel “total interval goluri 3-6”, la o cotă de 1,66 oferită de către cei de la Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

AZ Alkmaar – Vaduz, pariu într-o cotă de 1,74 la biletul zilei

Pentru ce de-a doua alegere, mergem în Olanda, la disputa dintre AZ Alkmaar și Vaduz. Se anunță un duel la îndemână formației din Alkmaar. Olandezii sunt mult mai valoroși și nu ar trebui să aibă emoții în fața unei formații care provine dintr-o ligă inferioară a Elveției. Diferența de valoare se va simți din plin pe terenul de joc la disputa de pe AFAS Stadion.

Vaduz a obținut deja o performanță prin calificarea în grupele Europa Conference League. Micuța formație din Liechtenstein evoluează în liga secundă din Elveția, fiind pe penultima poziție după primele 8 partide jucate. În drumul spre grupe, Vaduz a trecut de grupări mult mai bine cotate, precum Rapid Viena sau Konyaspor. Meciul din Olanda va fi greu și e de așteptat să vedem multe goluri în poarta oaspeților.

ADVERTISEMENT

Se anunță un meci cu o favorită clară. Alkmaar joacă foarte bine în meciurile de acasă și e de aștept să vedem un recital de goluri la acest meci. Vaduz a făcut câteva surprize și a remizat în prima etapă cu Apollon, scor 0-0. Nu va mai fi cazul și de această dată, pentru că Alkmaar e la alt nivel. Mizăm și în acest meci pe reușite și uninterval total de 3-5 goluri” la o cotă de 1,74 oferită de către cei de la Casa Pariurilor.

Un eventual profit de 189 de lei pentru biletul zilei

biletul zilei 15 sept 3837
Biletul zilei la pariuri, 15 septembrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 15 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor cotă de 1,66 pentru „total interval goluri 3-6” în disputa Slavia Praga – Ballkani și o cotă de 1,74  pentru „total interval goluri  3-5″ în disputa dintre AZ Alkmaar – Vaduz, combo care însumează o cotă totală de 2,89. Iar cu o miză de 100 de lei, putem genera un câștig de 289 de lei!

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT