Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 16 decembrie 2021. Meciurile din Liga 1 și Premier League ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 425 de lei

Biletul zilei de joi, 16 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 425 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatele României și Angliei.
15.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 16 decembrie 2021 Meciurile din Liga 1 si Premier League ne aduc la Gets Bet un castig de peste 425 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Liga 1 și Premier League, în care sunt implicate formații din partea de sus a celor două întreceri. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,29 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Farul Constanța – CFR Cluj, din etapa a 20-a din Liga 1, care va începe la ora 20:30. Este un nou duel interesant între cei doi foști colegi de generație, Gică Hagi și Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Leicester City – Tottenham Hotspur, din runda a 17-a din Premier League, care are startul la ora 21:30. Cele două formații vizează să ajungă în Top 4 pentru a juca în sezonul viitor din Champions League.

Cotă de 1,90 de la Farul – CFR Cluj pentru biletul zilei

Jocul de la Constanța încheie etapa din Liga 1 și se așteaptă un spectacol pe cinste. Farul lui Gică Hagi propune mai tot timpul un fotbal ofensiv, dar campioana e o echipă pragmatică și care știe să speculeze orice eroare a adversarului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

CFR-ul va merge la malul Mării Negre fără mijlocașul islandez Runar Sigurjonsson, care a fost învoit deoarece soția sa este pe cale să nască și a plecat acasă. De altfel, nordicul va reveni la echipă abia anul viitor.

Clujenii au un parcurs excelent în campionat unde au victorii pe linie în ultimele două luni. La acest meci vom miza pe varianta ”2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Leicester aduce o cotă de 2,25

Venirea lui Antonio Conte pe bancă a schimba mult în bine situația în tabăra londonezilor, care nu au mai pierdut în Premier League de la sfârșitul lunii octombrie, dar situația este extrem de complicată în acest moment.

Spurs a fost lovită de un focar de Covid-19, a fost nevoită să renunțe la meciul cu Rennes din Conference League, dar este obligată să joace în campionat. Chiar dacă a mai recuperat o parte dintre jucători infectați, aceștia nu s-au pregătit în ultimele zile și acest lucru s-ar putea vedea.

ADVERTISEMENT

Leicester este liniștită din acest punct de vedere și poate profita de această situație pentru a trece în clasament de Tottenham. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 429 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”2 solist” în meciul Farul Constanța – CFR Cluj și o cotă de 2,25 pentru ”1 solist” la Leicester City – Tottenham Hotspur, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,29. Numai bună pentru un câștig de 429 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT