Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 16 februarie 2023. Câștig de 529 de lei cu meciuri din Europa League și Conference League

Biletul zilei la pariuri de joi, 16 februarie 2023, ne poate aduce un câștig în valoare de 529 lei cu meciuri din Europa League și Conference League.
15.02.2023 | 22:40
Biletul zilei la pariuri joi 16 februarie 2023 Castig de 529 de lei cu meciuri din Europa League si Conference League
Biletul zilei la pariuri, joi, 16 februarie, ne poate aduce un câștig în valoare de 529 de lei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Au revenit meciurile europene de la cel mai înalt nivel, iar joi sunt programate duelurile din play-off-ul Europa League și Conference League. Pentru biletul zilei la pariuri am ales să pariem pe câte un meci din fiecare competiție europeană. Am construit o cotă totală de 5,29 la Fortuna, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunar 529 de lei dacă vom miza 100 de lei.

Partida Sevilla – PSV Eindhoven pune la bătaie o cotă de 2,53 pe biletul zilei la pariuri

Sevilla – PSV este unul dintre meciurile tari al play-off-ului din Europa League și va avea loc joi, 16 februarie, ora 22:00. Partida îl va avea la centru pe Radu Petrescu, aspru criticat după gafa din meciul FC Volunari – FCSB 1-2, în etapa 25 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Sevilla a avut o primă parte de sezon foarte slabă, însă „andaluzii” și-au îmbunătățit forma de pe teren propriu. Echipa antrenată de Jorge Sampoli, venit pe bancă în toamna anului trecut, a câștigat ultimele patru meciuri de pe teren propriu.

Rămâne de văzut dacă ibericii vor reuși să își mențină seria pozitivă împotriva lui PSV Eindhoven. În ultimul meci, echipa pregătită de Ruud van Nistelrooy a spulberat-o pe Groningen, scor 6-0 în campionatul olandez. Este primul duel direct între cele două formații. Vom miza pe varianta „pauză sau final 2” care are la Fortuna o cotă de 2,53, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Lazio – CFR Cluj vine în ajutor cu o cotă de 2,09

CFR Cluj dispută prima manșă a „dublei” cu Lazio din play-off-ul Conference League, joi, 16 februarie, ora 22:00. Campioana ultimelor cinci sezoane din SuperLiga a rămas singura reprezentantă a României în competițiile europene.

Echipa lui Dan Petrescu are nevoie de un rezultat pozitiv, deoarece a pierdut ultimele două meciuri, scor 0-1 cu FCSB și 0-2 cu Universitatea Craiova. Ajunsă deja la Roma, CFR Cluj nu are probleme de lot pentru meciul cu Lazio și poate face o figură frumoasă.

ADVERTISEMENT

La fel ca CFR Cluj, Lazio nu traversează o perioadă bună în campionat. Trupa lui Maurizio Sarri are o serie negativă de 4 meciuri consecutive fără victorie și caută să îmbunătățească statisticile în meciul cu echipa finanțată de Neluțu Varga pe Stadio Olimpico. Vom alege varianta „pauză sau final X” care are la Fortuna o cotă de 2,09, numai bună de pariat.

Posibil câștig de 529 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,53  pentru pronosticul „pauză sau final 2” la meciul Sevilla – PSV Eindhoven și o cotă de 2,09 pentru „pauză sau final X” la partida Lazio – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,29. Numai bună pentru un câștig de 529 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, joi, 16 februarie 2023.
Biletul zilei la pariuri, joi, 16 februarie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT