Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 16 septembrie 2021. Meciurile din cupele europene ne aduc la Get’s Bet un câștig de 400 de lei

Biletul zilei de joi, 16 septembrie 2021, poate aduce un câștig de 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din cupele europene.
15.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 16 septembrie 2021 Meciurile din cupele europene ne aduc la Gets Bet un castig de 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din prima etapă a grupelor Europa League și Conference League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,00 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Rangers – Olympique Lyon, din prima etapă a Grupei A din Europa League care va începe la ora 22:00. Cele două formații sunt favoritele grupei și vor să confirme acest statut.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FK Jablonec – CFR Cluj, din prima rundă a Grupei D din Conference League, care are startul tot la ora 22:00. Dan Petrescu are ambiția să-i mai ducă o dată pe ardeleni în primăvara europeană.

Cotă de 2,10 de la Rangers – Lyon pentru biletul zilei

Campioana Scoției se vede nevoită saă înceapă faza grupelor fără unul dintre cei mai importanți oameni din lot, Ianis Hagi fiind în izolare după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus la naționala României.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Campioana Scoției a ratat Champions League și a ajuns în grupele celei de-a doua competiții europene după o dublă mai grea decât s-a crezut inițial cu armenii de la Alashkert. Însă, oamenii lui Steven Gerrard speră să fi trecut peste perioada mai grea și să înceapă cu dreptul Europa League.

Lyon a prins direct grupele și după trei etape fără victorie în Ligue 1 și-a revenit și a obținut două succese. Pentru acest joc am ales pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,10 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Jablonec – CFR Cluj aduce o cotă de 1,90

După umilința cu Steaua Roșie Belgrad, din play-off-ul Europa League, CFR Cluj visează să debuteze cu dreptul în Conference League, mai ales că pe banca tehnică a revenit Dan Petrescu, omul de care se leagă performanțele din ultimii ani.

FK Jablonec a încheiat sezonul precedent pe poziția a treia în Cehia, după Slavia și Sparta, dar a fost eliminată în turul trei preliminar al Europa League de Celtic, cu 7-2 la general. În play-off-ul Conference League a învins cu un sec 8-1 la general pe MSK Zilina.

ADVERTISEMENT

Petrescu încearcă să reimprime clujenilor stilul său extrem de disciplinat pe fază defensivă și de aceea vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,90.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 400 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,10 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul Rangers – Olympique Lyon și o cotă de 1,90 pentru ”nu marchează ambele echipe” la FK Jablonec – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,00. Numai bună pentru un câștig de 400 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT