Sport

Biletul zilei la pariuri, joi 17 iunie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de joi, 17 iunie 2021, are un câştig potenţial de aproape 365 de lei. Mizăm pe două din cele trei partide ale zilei la Euro 2020.
16.06.2021 | 23:21
Biletul zilei la pariuri joi 17 iunie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de joi, 17 iunie 2021, am ales două din cele trei meciuri ale zilei. Primul, Danemarca – Belgia, se joacă de la ora 19:00, în grupa B, cel de al doilea Olanda – Austria, se joacă în grupa C, de la ora 22:00, și ne pot aduce 365 lei la  Get’s Bet.

Meciul dintre Danemarca și Belgia se joacă pe Parken, arena care va rămâne în istorie ca fiind cea care a grăbit finalul carierei lui Christian Eriksen. Sigur că nordicii pornesc cu șansa a doua, iar noi vom miza cinic pe șocul produs de evenimentul nefericit din întâlnirea Danemarca – Finlanda.

ADVERTISEMENT

De la ora 22:00, ne mutăm la Amsterdam unde se înfruntă „Portocala mecanică” şi Austria. Va fi un meci deschis. Ambele echipe au arătat poftă de joc, naivități pe alocuri, deci avem premise suficiente să credem că vom asista la un meci spectaculos, măcar din punct de vedere al numărului de goluri.

Danemarca – Belgia ne aduce o cotă de 2,10 pe biletul zilei

Meciul din etapa a doua din faza grupelor, atât pentru Danemarca, cât și pentru Belgia va fi unul de referință. Gazdele vin după teribila sperietură din meciul cu Finlanda, în care Christian Eriksen a suferit un infarct și a fost atât de aproape să-și piardă viața. În mod normal ar trebui să mizăm pe dorința nordicilor de a dedica un eventual succes vedetei lor, Christian Eriksen.

ADVERTISEMENT

Însă, așa cum se întâmplă de foarte multe ori în astfel de cazuri, ne așteptăm la o evoluție mai degrabă temătoare a danezilor, aflați încă sub efectul evenimentelor de la sfârșitul săptămânii trecute. Chiar dacă Eriksen a încercat o infuzie de speranță și încredere în rândul coechipierilor lui, va fi destul de dificil pentru nordici, cu atât mai mult cu cât vor avea în față una dintre cele mai bune echipe de la Euro.

Istoric vorbind, întâlnirile dintre cele două naționale au fost destul de echilibrate. Patru victorii pentru ”dracii roșii”, trei pentru danezi și un meci încheiat remiză. Acum lucrurile stau puțin diferit. Belgia îl are în lot pe Romelu Lukaku, unul dintre pretendenții la titlul de golgheter al Turneului Final și marcator a două goluri în meciul de debut. Vom miza la siguranță pe „Belgia marchează peste 1,5 goluri”, pont care ne oferă o cotă fantastică de 2,10 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Olanda – Austria ne aduce la biletul zilei o cotă de 1,74

Meciul-vedetă al zilei de joi, 17 iunie, fie și doar datorită programării târzii, este cel de la Amsterdam, dintre naționalele Țărilor de Jos (Olanda) și Austria. Chiar dacă ”Portocala mecanică” nu mai este o sperietoare în fotbalul european, faptul că joacă acasă și în fața unui adversar suficient de naiv să încaseze gol până și de la debutanta Macedonia de Nord, ne îndreptățește să mizăm pe goluri.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Olandezii s-au scos greu în fața Ucrainei. Au condus cu 2-0, au făcut câteva greșeli de începători și au fost aproape să rateze startul la Euro. Au avut totuși puterea să revină și să câștige primul meci. Cumva am fi tentați să credem că Austria e cam la același nivel cu Ucraina, deci ne putem aștepta la cel puțin un gol marcat și de partea lor.

ADVERTISEMENT

Vom acorda, totuși, gazdelor mai mult decât un avantaj de 5% în această dispută și vom aștepta nu doar goluri, ci și un joc care să ne convingă că olandezii merită să acceadă în fazele superioare ale competiției, și nu oricum, ci cu prestanță. Vom miza așadar, simplu, „peste 2,5 goluri”, pont care ne oferă o cotă de 1,74 la  Get’s Bet.

365 de lei cu biletul zilei din 17 iunie


Aşadar, în cele două meciuri pe care vi le propunem pe biletul zilei de joi, 17 iunie, vom miza pe multe reușite. Ne așteptăm chiar să vedem goluri macate de toate cele patru combatante, mai ales că pe teren se vor afla jucători care au abilități de golgheteri. Pentru pronosticurile noastre,  Get’s Bet ne pune la dispoziţie o cotă totală de 3,65, pentru un câştig total de 365 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT