Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 17 martie 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri din Europa League

Biletul zilei de joi, 17 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din optimile de finală ale Europa League.
16.03.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 17 martie 2022 Castig de peste 300 de lei cu meciuri din Europa League
Biletul zilei de joi, 17 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din optimile de finală ale Europa League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșa retur a optimilor Europa League în care sunt implicați jucători români. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,39 la Fortuna şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de joi la pariuri cu meciul Galatasaray Istanbul – FC Barcelona, care va începe la ora 19:45. Chiar dacă pe Camp Nou turcii au scos un nesperat rezultate de egalitate, catalanii au în continuare prima șansă la calificare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Bayer Leverkusen – Atalanta Bergamo, care are startul tot la ora 19:45. Se anunță spectacol total în Germania, între două formații cu un crescut apetit ofensiv.

Golurile de la Galatasaray – Ba aduc o cotă de 2,02

Situația este diametral opusă în cele două tabere, turcii find într-o adevărată gaură neagră în acest sezon, timp ce catalanii sunt pe val după transferurile făcute de Xavi în pauza de iarnă și care au ajutat echipa să urce până pe treapta a treia a clasamentului din La Liga.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sezonul modest pe plan intern al Galatei i-a pus într-o poziție proastă pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, tot mai multă lume îndoindu-se că transferurile lor au fost utile. De altfel, cei doi români au început să joace tot mai puțin în ultima perioadă.

Chiar dacă pe Camp Nou a fost doar 0-0, Barca are o forță ofensivă de invidiat, dar încă suferă la capitolul defensivă. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă de 1,66.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,04 de la Leverkusen – Atalanta pentru biletul zilei

Duelul de pe BayArena se anunță a fi unul dintre cele mai interesante ale acestei faze, mai ales că și rezultatul din tur ajută la acest lucru. Italienii s-au impus cu 3-2 după un meci în care au strălucit columbianul Luis Muriel și ucraineanul Ruslan Malinovskyi.

Cel mai probabil, antrenorul Gian Piero Gasperini va începe și meciul retur fără Valentin Mihăilă, atacantului român fiindu-i foarte greu să-și facă loc printre atâtea vedete care strălucesc la Atalanta.

ADVERTISEMENT

Leverkusen a ajus pe podium în Bundesliga, dar alternează momentele bune cu cele de black-out. Singurul lucru constant rămâne faptul că este o echipă care marchează mult. Pentru acest joc, am ales pronosticul ”Leverkusen marchează primul gol în repriza secundă”, pentru că și cota de 2,04 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 339 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de joi la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,66 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Galatasaray Istanbul – FC Barcelona și o cotă de 2,04 pentru ”Leverkusen marchează primul gol în repriza secundă” la Bayer Leverkusen – Atalanta Bergamo, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,39. Numai bună pentru un câștig de 339 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: