Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, joi 17 septembrie 2020. Două partide de Europa League triplează investiţia

16.09.2020 | 22:51
Biletul zilei la pariuri joi 17 septembrie 2020 Doua partide de Europa League tripleaza investitia
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, joi 17 septembrie 2020. Dacă e joi, de obicei, e Europa League, iar astăzi sunt programate foarte multe jocuri în turul al doilea preliminar al competiţiei. Am ales doi solişti care, la Casa Pariurilor, ne aduc o cotă totală de 3,06 sau, altfel spus, un profit de peste 200%.

FC Botoşani – Shkendija, cu începere de la 18:45, este primul meci de pe biletul zilei. Românii sunt favoriţi la victorie în faţa unei formaţii macedonene ce a câştigat campionatul în 2018 şi 2019, iar în 2020 a fost pe trei la îngheţarea clasamentului.

ADVERTISEMENT

De la 21:30, începe un duel britanic, între Coleraine şi Motherwell. Prezenţa nord-irlandezilor în această fază a competiţiei surprinde, mai ales că au eliminat-o pe Maribor, dar şansele lor de a se califica în faţa scoţienilor nu sunt foarte mari.

Victoria lui FC Botoşani aduce o cotă de 1,80 pe biletul zilei

FC Botoşani a confirmat şi în acest început de sezon forma foarte bună din ediţia precedentă a Ligii 1, care i-a permis să evolueze în Europa. Moldovenii sunt neînvinşi în primele trei etape de campionat şi ar fi avut maximum de puncte, dacă nu încasa un gol din jumătatea adversă pe finalul meciului cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Shkendija este una dintre echipele din Macedonia, dar nivelul campionatului nu este unul prea ridicat. A câştigat titlul în 2018 şi 2019, iar în sezonul trecut era pe 3 la momentul întreruperii. Macedonenii au ajuns de 3 ori până în play-off-ul Europa League, în 2017-2019, dar în sezonul precedent a fost eliminată de Dudelange, în turul 2.

Ambele formaţii au jucat deja o rundă în preliminariile Europa League. Botoşani a trecut de Ordabasy, chiar în Kazahstan, cu 2-1, în timp ce Shkendija a eliminat formaţia Sumqayit din Azerbaidjan, cu 2-0, în deplasare. Avantajul terenului propriu, chiar şi în lipsa fanilor, poate fi important pentru Botoşani. „1 solist“ are cota 1,80 la Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Motherwell, favorită în ciuda startului slab de sezon

Coleraine este vicecampioana Irlandei de Nord, deşi nu a mai jucat în campionat din 7 martie. După reluarea competiţiilor a disputat doar trei meciuri oficiale. Primul, la finalul lui iulie, a fost în semifinalele Cupei şi a pierdut la loviturile de departajare în semifinale, după 1-1 cu Ballymena. Celelalte două au fost în Europa League şi au permis prezenţa în acest meci.

Motherwell s-a calificat în Europa League după ce a terminat pe 3 în campionatul Scoţiei, după granzii Celtic şi Rangers. Noul sezon, însă, nu a început la fel de bine. Motherwell n-a câştigat niciuna din primele 6 etape ale noii ediţii şi a ajuns pe ultimul loc. Nici măcar victoria din ultima rundă nu a ajutat-o să urce în clasament.

ADVERTISEMENT

În preliminariile Europa League, Coleraine le-a eliminat pe La Fiorita (San Marino) cu 1-0, pe teren propriu, în urma unui gol marcat în minutul 89, şi pe Maribor, în Slovenia, la lovituri de departajare. Slovenii au dominat total jocul, dar nu au reuşit să fructifice decât unul dintre cele 26 de şuturi trimise spre poartă. S-a terminat 1-1, după ce nord-irlandezii au reuşit să deschisă scorul, dar au fost egalaţi după 3 minute. De partea cealaltă, Motherwell a avut de trecut un singur meci pentru a ajunge aici. A întâlnit o altă echipă nord-irlandeză, Glentoran, pe teren propriu, şi s-a impus categoric cu 5-1. „2 solist“ are cota 1,70 la Casa Pariurilor.

Biletul zilei la pariuri, joi, 17 septembrie 2020
Biletul zilei la pariuri, joi, 17 septembrie 2020

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: