Sport

Biletul zilei la pariuri, joi, 18 august 2022. Două meciuri din play-off-ul Conference League ne aduc un premiu de peste 600 de lei

Biletul zilei de joi, 18 august 2022, ne poate aduce un câștig 621 lei cu ajutorul meciurilor FCSB-ului și Universității Craiova din play-off-ul UEFA Europa Conference League.
17.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri joi 18 august 2022 Doua meciuri din playofful Conference League ne aduc un premiu de peste 600 de lei
Biletul zilei la pariuri, joi, 18 august 2022. Două meciuri din play-off-ul Conference League ne aduc un premiu de peste 600 de lei. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Joi, 18 august, vom paria pe meciurile lui FCSB și U Craiova din manșa tur a play-off-ului Conference League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,21 la Netbet și așteptăm să încasăm o sumă importantă de bani.

Deschidem biletul de joi cu FCSB – Viking. Deși ambele peluze de pe Național Arena vor fi închise, suporterii roș-albaștrilor au luat cu asalt cel mai mare stadion din țară. Partida va începe la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare propusă la biletul zilei din 18 august este cea dintre Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva. Meciul dintre echipa lui Mirel Rădoi și vicecampioana Israelului se va disputa la Severin și va începe la ora 20:30.

Victoria FCSB-ului și golurile cu Viking aduc o cotă de 2,70 la biletul zilei

FCSB forțează calificarea în grupele UEFA Europa Confernece League. În play-off, vicecampioana României dă piept cu Viking, echipă care a terminat pe locul 3 sezonul trecut în Norvegia. Înainte de play-off, echipa lui Nicolae Dică le-a eliminat pe Saburtalo Tbilisi și pe Dunajska Streda. Cu Dică pe bancă, FCSB caută a treia victorie la rând în Conference League. Înaintea meciului tur, roș-albaștrii au obținut și prima victorie în campionat, scor 3-2, cu Chindia.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Viking a defilat în drumul spre play-off. Norvegienii au eliminat-o pe Sligo Rovers, scor 5-2, la general, după ce trecuseră de Sparta Praga, după 0-0 în Cehia și 2-1 pe teren propriu. Înainte să vină la București, Viking a remizat în campionat, scor 2-2, cu Sandefjord, și e pe locul 5. Așadar, la acest meci vom da pronosticul „1 solist & peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,70 la Netbet.

Cota 2,30 la biletul zilei din Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva

Universitatea Craiova participă pentru a șasea oară consecutiv în preliminariile cupelor europene, dar niciodată nu a atins faza grupelor. „Știința” va încerca să spargă gheața cu Mirel Rădoi pe bancă. Noul antrenor are două victorii la rând, 3-0 cu Zorya Luhansk și 1-0 cu CS Mioveni. Până să ajungă în play-off, oltenii au mai eliminat-o pe FK Vllaznia, din Albania.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Hapoel Beer Sheva este campioana Israelului, iar în turul 3 a trecut de elvețienii de la Lugano, scor 3-2 la general. În campionat, oaspeții de la Severin nu au apucat încă să debuteze, meciul din prima etapă fiind programat pe 21 august. Astfel, pentru acest meci vom merge pe varianta „ambele marchează”, cota 2,30 la Netbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 621 de lei

Biletul zilei 18 august

În concluzie, pentru biletul zilei de joi, 18 august 2022, la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 2,70 pentru pronosticul „1 solist & peste ,25 goluri” în duelul dintre FCSB și Viking și o cotă de 2,30 pentru „ambele marchează”, în disputa dintre Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 621 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT